Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O.Pikul pirmąkart atvirai prabilo apie konfliktą su S.Jasaičiu: šokiravo iškviesti pareigūnai

Oksana Pikul-Jasaitienė pirmą kartą nusprendė atvirai prabilti apie tai, kas tiksliai įvyko sausio 21-osios paryčiais, kai jos vyrui Simui Jasaičiui grįžus namo tarp poros kilo konfliktas.
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė / 15min ir TV3 nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Oksana Pikul-Jasaitienė LNK laidoje „Valanda su Rūta“ viešai prakalbo apie pyktį su vyru, kai teko kviesti pareigūnus. Pasak moters, tai nebuvo pirmasis kartais, kai Simas prieš ją smurtavo. „Bet tai buvo pirmas kartais, kai neištvėrus kreipiausi pagalbos“, – tikino ji.

„Visus 8,5 metų mūsų šeimoje buvo problema alkoholis. Daugumoje šeimų taip pat būna. Kai tik vyras panaudodavo svaigalų, mes su juo nesusikalbėdavome.

Tąkart po varžybų jis dingo, nerašė, neskambino, nekėlė ragelio. Grįžo namo apie 5.30 val. ryte, jau nebe pirmąjį kartą taip vėlai, buvo pakankamai stiprus kvapas. Su vaiku nubudus ryte ir nusileidus į pirmą aukštą pamačiau gulintį vyrą su tais pačiais drabužiais ant sofos. Aš priėjau prie jo ir paklausiau, ar jis jaučiasi kaip nakvynės namuose. Antras mano sakinys – paprašiau, kad atsikeltų ir išeitų, nes yra mažametis vaikas, tegul išsiblaivo“, – apie prasidedantį konfliktą pasakojo Oksana.

Tačiau tuomet Simas Jasaitis, pasak jos, pradėjo elgtis agresyviai. „Tada prasidėjo jo agresija. Jis čiupo mane už riešo, už sprando, tempė išmesti pro duris, aš išsisukau, todėl jis įstūmė mane į drabužių spintą“, – tikino moteris.

Jai iškart iškvietus pareigūnus, Oksana Pikul sako pakraupo dėl policijos elgesio.

„Kartais pasigailiu, kad kviečiau policiją. Buvo daug įvykių, kurie mane šokiravo. Po įvykio iškviečiau pareigūnus, kai jie žengė pirmuosius žingsnius buvo aišku, kuo istorija pasibaigs. Vyresnysis pareigūnas, kuris atvyko į iškvietimą, pamatęs mano vyrą, greičiausiai jis bus krepšinio fanas, labai nudžiugo ir viskas pasisuko kita linkme. Policininkas ėmė mane tildyti, jis ėmė su manim kalbėtis nemandagiai, jis atkalbinėjo mane nerašyti pareiškimo. Galiausiai, kai aš vis tiek buvau pasiryžusi tai daryti, nes šitaip elgtis negražu prie mažamečio vaiko akių, jis ėmė iš manęs tyčiotis, šaipytis. Kol aš pildžiau pareiškimą, pareigūnas atsisukęs į Simą jį ramino, sakė: nepergyvenk, aš tave nuvešiu, tu parašysi atsakymą ir aš tave saugiai, šiltai parvešiu namo“, – laidoje pasakojo Oksana Pikul.

O apie tai, kad vyras laisvas, ji sužinojo iš žiniasklaidos: „Išvežus jį, man paskambino tyrėja, apklausė, aš daviau keletą parodymų, kaip viskas įvyko, ir už 5 minučių viskas pasirodė žiniasklaidoje. O po penkių valandų pasirodo straipsnis, kur pareigūnai teisinasi, kodėl išleido mano vyrą – pasirodo, yra per trumpos lovos...“

Moterį taip pat skaudina Simo Jasaičio artimųjų reagavimas į šią kilusią situaciją: „Po šio įvykio maniau, kad kažkaip išsispręsim problemas, ar kalbėsim apie skyrybas, ar kalbėsim apie kažkokius santykius, tačiau mane labiausiai šokiravo, kad aš kiekvieną dieną perskaitydavau po straipsnį jo artimųjų, šeimos, draugų, kur jie jį palaikė“, – laidoje „Valanda su Rūta“ sakė Oksana Pikul.

15min primena, kad Sausio 21-ąją O.Pikul iškvietė policijos pareigūnus, kurie buvo išsivežę 35 metų krepšininką į areštinę. Kitą dieną jam baudą skyrė ir Panevėžio „Lietkabelio“ klubas – jam dvimetrinis puolėjas atstovauja šį sezoną.

Šiuo klausimu savo nuomonę išreiškė krepšininko sesuo Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir „Lietkabelio“ klubo, kuriame žaidžia S.Jasaitis, atstovas spaudai.

Savo nuomonę išsakė ir buvusi S.Jasaičio žmona Vaida Klizaitė-Jasaitienė, kuri 15min teigė, kad palaiko buvusį vyrą, o šis esą buvo išprovokuotas.

Kiek vėliau Oksana 15min prisipažino, kad šeimoje patiria psichologinį ir fizinį smurtą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul pirmąkart prabilo apie šeimos dramą: „Aš patiriu psichologinį ir fizinį smurtą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius