-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Obamos nustebino šmaikščiu naujametiniu sveikinimu: sulaukė 70 tūkst. komentarų

Barackas ir Michelle Obamos sulaukė daugybės sekėjų komentarų ir „patinka“ paspaudimų vos tik pasidalijo savo naujametinio vakarėlio nuotrauka. Šalia jos – ir pirmosios ponios sveikinimas Naujųjų metų proga.
Barackas ir Michelle Obamos
Barackas ir Michelle Obamos / Vida Press, „Instagram“ nuotr.

Naujuosius metus švenčia visi – tiek paprasti amerikiečiai, tiek buvusi pirmoji šalies pora. Michelle ir Barackas Obamos 2022-uosius pasitiko nusiteikę labai šventiškai ir tuo pasidalijo su savo sekėjų armija.

Šeštadienį buvusi pirmoji ponia savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo savo ir vyro nuotrauka, kuria pasveikino su Naujaisiais.

Žavingoje fotografijoje sutuoktiniai pozuoja pasipuošę šventiniais akiniais su 2022 m. simboliu ir derančiais juodos-auksinės spalvos drabužiais.

„Laimingų Naujųjų metų nuo manęs ir mano vaikino! Linkiu jums laimės, meilės ir sveikatos kupinų metų“, – linkėjo pirmoji ponia.

Obamų nuotrauka sukėlė tikrą susižavėjimo bangą. Komentarų skiltį užplūdo beveik 70 tūkstančių komentarų ir sulaukė beveik 5 milijonų patiktukų.

Michelle Naujųjų metų nuotrauka pasidalijo praėjus savaitei po jos ir vyro kasmetinių atostogų Havajuose, kuriuose jie praleido Kalėdas.

Gruodžio mėnesio kelionė vyko per jų dukros Sashos žiemos atostogas Mičigano universitete. Ši išvyka pratęsė dešimtmečius trukusią šeimos tradiciją švęsti Kalėdas toje vietoje, kur užaugo buvęs prezidentas: Havajuose jis praleido didžiąją vaikystės dalį, o baigęs vidurinę mokyklą persikėlė į Los Andželą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius