Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul apie Simą Jasaitį: „Jis Panevėžyje turi moterį“

Duodamas atsaką į Oksanos Pikul kaltinimus, Simas Jasaitis interviu 15min užsiminė, kad Oksana galbūt šiuo metu turi santykius su kitu. Tačiau tuo pačiu vyrą įtaria ir Oksana. Šeštadienio vakarą socialiniame tinkle ji pareiškė – Simas yra neištikimas ir turi kitą.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Adam Aleksejėvič nuotr.

Feisbuke nuotrauka su sūnumi pasidalinusi Oksana po ja rašė, kad lepina savo sūnų varškėčiais. Vienas iš internautų netruko pakomentuoti: „Simui nepamirškit palikti.“

Į šį komentarą Oksana atsakė: „Pas jį yra moteris Panevėžy, kuri jį valgydina ir kartu lankosi Panevėžio diskotekose. Aš rūpinuosi tik savo sūnumi.“

15min jau rašė, kad S.Jasaitis prieš kelias dienas sulaukė grasinimų iš, kaip pats sako, žmonos gerbėjo. Tuomet neva šis telefonu grasino „apkirpti krepšininkui garbanas“.

Tokias kalbas O.Pikul-Jasaitienė vadino absurdu ir tikino, kad visos šio kalbos susijusios su jų bendro turto dalybomis. Anot moters, tokiu būdu krepšininkas po skyrybų siekia gauti jųdviejų namą.

Tuo tarpu Simas Jasaitis 15min teigia nesuprantantis, kodėl žmona dalija turtą, kai skyrybų procesas dar net nepradėtas.

Šeštadienio vakarą 15min su S.Jasaičiu susisiekti nepavyko.

15min primena, kad sausio 21 d. Oksana Pikul-Jasaitienė kreipėsi į pagalbos tarnybas dėl smurto artimoje aplinkoje. Į Jasaičių namus išskubėjo policijos patruliai ir netrukus praeityje garsus Lietuvos rinktinės krepšininkas, šiuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ klubui atstovaujantis Simas Jasaitis buvo išvežtas į komisariatą. Jam buvo nustatytas 0,94 promilės girtumas.

Nors tikėtasi, kad Jasaičių konflikto aplinkybės bus išnarpliotos per keletą savaičių, ikiteisminis tyrimas užsitęsė bemaž du mėnesius – kovą ši byla subliuško. Tyrėjai konstatavo, kad fizinis kontaktas tarp sportininko ir jo žmonos buvo, tačiau ne toks, už kokį Simą Jasaitį galima būtų teisti.

TAI PAT SKAITYKITE: Simo Jasaičio atsakas į Oksanos Pikul kaltinimus: „Niekas jos ir vaiko iš namų nevaro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius