Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul apsinuodijo lašišos tartaru, tačiau restoranas nustebęs – pretenzijos nesulaukė

Oksana Pikul-Jasaitienė šeštadienį lankėsi populiariame sostinės restorane-picerijoje, tačiau pasimėgavimas maistu atlikėjai baigėsi apsinuodijimu.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Vinco Alesiaus nuotr.

15min O.Pikul-Jasaitienė sakė, kad sūdytos lašišos tartaru apsinuodijo šeštadienį ir dar sekmadienio popietę jaučiasi blogai. Apie apsinuodijimą Oksana papasakojo feisbuke, tačiau dėl susiklosčiusios situacijos į restorano personalą O.Pikul-Jasaitienė nesikreipė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Nėr ten ko į juos kreiptis, aš tiesiog perspėjau žmones, kad saugotų savo sveikatą“, – 15min trumpai situaciją komentavo O.Pukul-Jasaitienė.

Saugoti sveikatą kitus ji perspėjo socialiniame tinkle: „Vakar suvalgius lašišos tartarą „Pomodoro“ Domus Galerijoje apsinuodijau. Saugokit savo ir savo artimųjų sveikatą! Jokiu tartarų ir žalios žuvies daugiau!“

15min susisiekė su minėtos „Pomodoro“ picerijos personalu. Telefonu atsiliepusi administratorė prisistatyti nepanoro, tačiau pakomentavo šią situaciją.

„Nieko apie tai negirdėjau. Apsinuodyti nuo sūdytos žuvies, net nežinau... Kaip įdomu, ji (Oksana Pikul-Jasaitienė – red.) mūsų apie tai neinformavo. Net nežinau ką pakomentuoti, gal ji dar kažką valgė – jokio konteksto apie šią situaciją neturiu. Labai gaila, kad su mumis nesusisiekė. Ji dažnai pas mus valgo, ima maistą išsinešimui, visada būna maloni, niekada nėra kilę jokių problemų ir iki šios dienos viskas buvo gerai. Situaciją komentuoti sunku, kai pats žmogus į mus nesikreipė ir mes nežinome daugiau aplinkybių“, – 15min sakė „Pomodoro“ atstovė.

Kaip tokioje situacijoje elgtumėtės jūs?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius