Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė į Juozo Statkevičiaus šou atvyko pasidabinusios kailiais

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje dizaineris Juozas Statkevičius pristatė naujausią savo kolekciją „Pavasaris-vasara 2015“. Jos pamatyti susirinko gausus būrys išsipusčiusių svečių, jų gretose itin ryškiai spindėjo grupės „Naujos pupytės“ narės Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė.
Vita Jakutienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Panašu, kad kolekcijos pristatymo metu podiumai buvo du – ne tik arenoje, kur pasirodė modeliai, bet ir jos koridoriuose, kur savo išvaizda stebino susirinkę svečiai.

Dėmesio sulaukė O.Pikul-Jasaitienė ir V.Jakutienė. Abi šviesiaplaukės gražuolės čia pasirodė susiderinusios aprangą – pasipuošė pilkų atspalvių kailinukais, o Oksana – dar ir kailinėmis ausinėmis. Šiuos kailius merginoms parūpino salonas „Fur by S & D“. 

Maža to, Oksana nustebino ne tik apranga, bet ir šukuosena: vienam vakarui ji pasipuošė kirpčiukais. Tuo tarpu Vita tokiam iššūkiui nesiryžo. „Dar nesu tokia drąsi“, – juokėsi moteris.

Kad O.Pikul-Jasaitienė yra J.Statkevičiaus klientė – ne paslaptis. V.Jakutienė dizainerio drabužių savo spintoje dar neturi, taigi ketvirtadienį suskubo pasidairyti. „Gal kada nors aš pasipuošiu jo siūta vestuvine suknele?“ – svarstė atlikėja. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė

Paklaustos, kur gi pasidėjo kitos „Naujų pupyčių“ narės, abi atlikėjos patikino atstovaujančios visai grupei, o išgirdusi klausimą, kurgi vakarą leidžia Simas Jasaitis – kodėl ne su žmona – Oksana buvo atvira: „Jis šiandien žiūri krepšinį ir laukia, kada grįšiu namo.“

Naujausią J.Statkevičiaus kolekciją įkvėpė menininko kelionės į Maroką – egzotiškame krašte dizaineris lankėsi ne kartą, šalį išmaišė skersai išilgai. Kolekcijos pristatymo metu susirinkę žiūrovai pamatė net 110 J.Statkevičiaus sukurtų drabužių modelių, kurie atspindi Maroko dvasią. 

VIDEO: Juozas Statkevičius pristatė 2015 m. pavasario-vasaros kolekciją
VIDEO: Juozo Statkevičiaus 2015 m. pavasario/vasaros kolekcijos pristatymas
VIDEO: Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme suklupo keli modeliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius