Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul-Jasaitienė paskelbė pradedanti naują gyvenimą

Sudėtingą santykių su vyru Simu Jasaičiu dramą išgyvenanti Oksana Pikul-Jasaitienė, panašu, pirmąją pavasario dieną pradeda džiugiomis nuotaikomis. Socialiniame tinkle paskelbusi apie naują gyvenimo pradžią, ji 15min patikino, kad pokyčiai laukia asmeniniame gyvenime.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Vinco Alesiaus nuotr.

Pastaruoju metu santykių dramą išgyvenanti Oksana Pikul-Jasaitienė socialiniame tinkle „Instagram“ pranešė pradedanti naują laikotarpį.

Įkėlusi rausvo paveiksliuko, kuris skelbė „Sveikas, naujas gyvenime“, nuotrauką, Oksana Pikul-Jasaitienė sulaukė daugybės sveikinimų atvertus naują gyvenimo puslapį.

New start in my new life! ???? #reborn #newbeginnings #newlife #lovemylife #newstart

A post shared by Oksana Pikul (@oksanapikuljasaitiene) on

15min susisiekus su Oksana Pikul-Jasaitienė, ji plačiau pakomentuoti pokyčių nepanoro. Visgi paklausta, ar kalba apie pokyčius karjeroje, vizažo meistrė ir grupės OMG lyderė teigė: „Ne, čia asmeniška.“

Netrukus apie džiugias emocijas ji pranešė ir socialiniame tinkle „Facebook“. „Darbas ir mažylis! Štai, kas suteikia stiprybės ir laimės!“ – rašė moteris.

Oksana Pikul-Jasaitienė 15min teigė, kad šiuo metu jaučiasi tikrai puikiai. „Aš visada gerai laikausi. Dabar viskas yra gerai, o kas gali būti blogai“, – teigė Oksana.

Paklausta, kaip pasikeitė situacija su sutuoktiniu Simu Jasaičiu, moteris teigė negalinti plačiau komentuoti situacijos dėl vykstančių teisinių procesų.

„Dabar negalima komentuoti ir šiaip – tikriausiai daugiau gyvenime nieko nenorėsiu komentuoti“, – 15min sakė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Nors 2018-ieji metai atlikėjai prasidėjo asmenine drama, Oksana Pikul-Jasaitienė šiuo metu džiaugiasi nauju etapu. Jau ne vienerius metus profesionaliai vizažu užsiimanti moteris šią savaitę laimėjo trečią vietą „Vestuvinio makiažo“ rungtyje.

„Gavau neįkainojamos patirties, motyvacijos, naujų pažinčių“, – tąkart socialiniame tinkle rašė moteris.

Prieš savaitę žinoma moteris taip pat pranešė dalyvaujanti tarptautiniame konkurse, kuriame nugalėjus, jos lauktų išties įspūdingi prizai.

Jei Oksanai nusišypsotų laimė – ji taptų žurnalo „Jetset magazine“ viršelio modeliu, taip pat gautų išties solidžią sumą – 50 tūkst. dolerių (40 tūkst. eurų) grynais. Šis žurnalas platinamas privačių lėktuvų oro uostuose, privačiuose lėktuvuose, privačiose jachtose, išskirtiniuose kurortuose ir renginiuose visame pasaulyje.

Gedimino Žilinsko/gediminas-zilinskas.com nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Gedimino Žilinsko/gediminas-zilinskas.com nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Mes ieškome naujo modelio, kuris sektų tokių A lygio garsenybių kaip Scarlett Johansson, Halle Berry, Katy Perry, Leonardo di Caprio, Hugh Jackmano ir Jennifer Lopez pėdomis ir taptų viršelio žvaigžde“, – rašoma konkurso aprašyme.

Už Oksaną galite balsuoti čia. Balsuodami padėsite ir vėžiu sergantiems vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius