Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaiva Budraitytė apie Oksaną Pikul: „Jos laukia antra santuoka“

Dainininkės, vizažo meistrės Oksanos Pikul (34) ir krepšininko Simo Jasaičio (36) santykių drama tapo bene labiausiai aptarinėjama viešoje erdvėje. Nors dainininkė su sutuoktiniu dėl sūnaus savaitgalį leido kartu Lietuvos pajūryje, santuokos išsaugoti gali nepavykti. Tokias prognozes laidoje „Ant bangos“ pareiškė astrologė Vaiva Budraitytė (58).
Oksana Pikul
Oksana Pikul / „Ant bangos“ nuotr.

„Šiuo metu Oksanai yra vienas geriausių periodų. Ir nors gali atrodyti, kad yra kitaip, dabar prasideda vienas geriausių jos gyvenimo etapų. Aš ir anksčiau esu sakiusi, kad jos ir Simo santuoka nutrūks. Tačiau tuomet manimi niekas netikėjo. Dabar horoskopai rodo, kad jiedu kartu nebus. Tačiau jų santuoka šiais metais oficialiai dar nebus nutraukta“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ant bangos“ prognozėmis dalinosi garsi būrėja.

Pasak V.Budraitytės, Oksanos Pikul laukia dar viena santuoka.

„Panašu, kad visgi ji keis gyvenamą vietą. Jos laukia dar viena santuoka ir dar vienas vaikas. Tiesa, nemanau, kad tai bus su jai naujai peršamu vyru. Oksanos laukia graži ateitis. Jai tikrai seksis. Būtent su skyrybomis, žvaigždės rodo, jai ateis dar geresnis laikotarpis“, – kalbėjo V.Budraitytė laidoje „Ant bangos“, kurią galite išvysti trečiadieniais ir ketvirtadieniais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skyrybų akivaizdoje – netikėtas kadras: Šventojoje kartu nufotografuoti Oksana ir Simas Jasaičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius