Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Orų mergaitė“ K.Liukaitytė pirmąkart viešumoje pasirodė su mylimuoju, karatė treneriu A.Čelkiu

LNK „orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė (29), pernai vasarą 15min patvirtinusi, kad į širdį įsileido naują meilę, pagaliau su ja pasirodė ir viešumoje. Trečiadienio vakarą Karolina ir Vilniaus miesto Kiokušin karatė federacijos prezidentas Andrius Čelkis drauge vakarojo vasariškame renginyje.
Karolina Liukaitytė ir Andrius Čelkis
Karolina Liukaitytė ir Andrius Čelkis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Tai buvo pirmas poros pasirodymas viešumoje. Atvykę į Andriaus Užkalnio ir Faustos Marijos Leščiauskaitės surengtą draugų susibūrimą, K.Liukaitytė ir A.Čelkis mielai pozavo fotografams.

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė surinko būrį draugų atšvęsti ožiuko sukaktuvių

15min 2017-ųjų vasarą pranešė, kad orų mergaitė K.Liukaitytė ir 13 metų vyresnis Vilniaus Kiokušin karatė federacijos prezidentas A.Čelkis yra pora.

Tačiau tuomet Karolina savo asmenine laime viešai dalintis neskubėjo. „Nežaidžiu Holivudo. Kam reikia, tas žino, o kitiems nebūtina. Tiesiog asmeninis gyvenimas yra asmeninis gyvenimas“, – tuomet sakė K.Liukaitytė.

Nauja meilė Karolinai dovanojo ir naują sportinį pomėgį – ji susižavėjo kiokušin karatė treniruotėmis, o šių metų vasarį apgynė oranžinio diržo lygį.

„Nebijau atvirai pasakyti, jaučiuosi labai laiminga. Manau, kad netolimoje ateityje galima bus išgirsti apie sužadėtuves ar vestuves“, – šį vasarį laidai „Nuo... Iki...“ prisipažino K.Liukaitytė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Liukaitytė ir Andrius Čelkis
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Liukaitytė ir Andrius Čelkis

Karolina iki draugystės su A.Čelkiu keletą metų artimai bendravo su verslininku, „Arimex“ įkūrėju Arnu Jurskiu. Apie tai, kad K.Liukaitytė ir A.Jurskis tapo pora, žiniasklaida pranešė 2012-aisiais. 2013-ųjų vasarą K.Liukaitytė ir A.Jurskis susilaukė dukros. Į skirtingas puses pasukusi pora 2017-ųjų vasarą baigė tvarkytis skyrybų formalumus teisme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius