Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Gražulis nutarė atsiprašyti B.Navickaitės: į Palangą vyko su gėlėmis, lydimas televizijos

Seimo narys Petras Gražulis, ilgą laiką išsisukinėjęs nuo atsakomybės už balandį gimusią dukrą ir jos motiną Birutę Navickaitę, laidos „Prieš srovę“ įkalbėtas, ryžosi padėti tašką šiame skandale. Lydimas televizijos kamerų vyras nutarė atsiprašyti vaiko motinos ir neva susitaikyti.
Petras Gražulis, Birutė Navickaitė
Petras Gražulis, Birutė Navickaitė / TV3 nuotr.

Politiko kelionę į Palangą užfiksavo TV3 laidos „Prieš srovę“ kūrybinė grupė.

Pranešime spaudai rašoma, kad P.Gražulis dukrai, kurios iki šiol nelankė, nupirko žaislą, taip pat išrinko gėlių puokštę Birutei.

„Noriu atsiprašyti, susitaikyti dėl vaiko interesų, kad jis galėtų oriai augti“, – savo sprendimą antradienį parodytoje laidoje komentavo vyras.

„Apie Birutę daugiau nepasakysiu nė vieno blogo žodžio. Įvyko taip, kaip įvyko, dabar ji yra mano vaiko motina“, – pridūrė jis.

Tądien, kai P.Gražulis nuvyko į Palangą, kurorte buvo dar gausu poilsiautojų. Skandalingasis politikas, nešinas gėlių puokšte ir dovanų maišeliu, filmuojant TV kameroms, mielai bendravo su jį užkalbinusiais praeiviais, neslėpė atvykęs pas dukros motiną.

15min antradienį Birutės Navickaitės paklausė, ar ši patikėjo politiko atsiprašymu, kurį filmavo ir televizija. Moteris ėmė juoktis: „Nejuokaukite... Aš tiesą sakant net negirdėjau atsiprašymo. Situacija atrodė maždaug taip: „Tu mano vaiko mama, imk gėles.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius