Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamačiusios aktorių Valentiną Kirejevą kasininkės netenka amo: ar tai tas pats nusikaltėlis Šramas?

„Niekada nenorėjau būti aktoriumi, juo tapau netyčia. Bandžiau įstoti į teisę, tačiau prastai išlaikiau stojimo egzaminą ir metus galėjau būti tik laisvuoju klausytoju. Kaip tik tuo metu su tėvu vykome į Odesą ir jis pamatė skelbimą laikraštyje, jog Viačeslavas Kokorinas renka grupę į Lietuvos rusų dramos teatrą. Aš net nežinojau kas yra etiudas, kas yra aktorinis, tačiau nusprendžiau pabandyti. Ir iš pradžių nesupratau, kur patekau“, – pasakoja aktorius Valentinas Kirejevas.
Valentinas Kirejevas
Valentinas Kirejevas / LNK nuotr.

V.Kirejevas, turintis Auksinio scenos kryžiaus apdovanojimą ir šiuo metu įkūnijantis Šramo personažą populiariame seriale „Rimti reikalai“, neslepia, kad dėmesio iš aplinkinių sulaukia ypač daug.

„Žmonės mane pastebi gatvėje, parduotuvėse, net nuvykus į baseiną. Sėdžiu sūkurinėje vonioje ir iš kitos vonios išgirstu: „Kak deliški?“ atsakiau: „Po biški“ ir abu supratome, apie ką kalbame.“ Žmonėms kelia nuostabą, jog aktorius realiame gyvenime yra visai kitoks nei televizijos ekrane. Ir sutikus jį ne filmavimo aikštelėje kitiems tenka stipriai nustebti. Apsipirkinėju, bendrauju su kasininke, o ji be galo nustemba, net aikteli, šypsosi ir vieninteliai jos žodžiai – koks jūs ramus ir inteligentiškas. Matyt, ji tikėjosi, kad Šramo personažas gyvuoja ne tik televizijoje“, – juokiasi Valentinas.

Valentino Kirejevo įkūnijamas Šramas – galerijoje:

Aktorius jaučiasi suprastas žiūrovų ir nesipuikuoja sulaukęs dėmesio – teigia, kad visas dėmesys jam suteikia tik pačias geriausias emocijas ir sirgti žvaigždžių liga niekada neketina. „Esu labai kuklus. Džiaugiuosi, kai žmonės man šypsosi ar užkalbina mane, tada tvirtai žinau, kad, kaip aktorius, perteikiau žmonėms žinią, kurią norėjau perteikti. O apie puikavimąsi ar „sužvaigždėjimą“ man niekada nebuvo net minties. Reikia džiaugtis, jog žiūrovams suteikiu laimę ir šypsenas. Tai man svarbiausia.“

Nors aktorius jaunystėje ir neturėjo planų sieti savo gyvenimo su aktoryste, nesuklydo ir mėgaujasi kiekviena akimirka, praleista scenoje bei televizijos ekrane.

Jau rugsėjo pradžioje kartu su kitomis LNK naujojo sezono naujienomis startuos ir antrasis serialo „Rimti reikalai“ sezonas. Jis žiūrovus stebins kovų scenomis, naujomis aktorių linijomis, naujomis intrigomis, įtampomis ir pavojingomis situacijomis. Pasak V.Kirejevo (Šramo), šiame sezone jis stengsis paliesti visų žiūrovų sąžinę ir bandys perteikti, kas gyvenime yra svarbu.

„Mano noras buvo parodyti žiūrovui, kas yra vertinga. Jei nori tik pinigų – va, žiūrėk, kaip viskas prastai klostosi. O jei nori gero gyvenimo, ugdyk vertybes, grįžk prie jų, grįžk prie meilės, šeimos, imkis kitų dalykų. Mano nuomone, tik per kūrybą tai galima parodyti kitiems, kas iš tikrųjų gyvenime svarbu. O kūrėju reikia būti ne tik savo gyvenime, bet ir savo gyvenimui“, – tvirtai įsitikinęs aktorius.

Kriminalinis, kupinas dramos ir įtampos serialas „Rimti reikalai“ – jau nuo rugsėjo per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius