Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasveikinti draugės su vestuvėmis atvyko tėvais netrukus tapsiantys Karolina Meschino ir OG Version

Trečiadienio popietę Šv. Petro ir Povilo bažnyčioje Vilniuje prie altoriaus žengė Inga Žuolytė su mylimuoju Adomu Mikalausku. Į vestuves atvyko būrys draugų, tarp kurių buvo ir pirmagimio besilaukianti Karolina Meschino.
Karolina Meschino ir OG Version
Karolina Meschino ir OG Version / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino į bičiulės I.Žuolytės vestuves atvyko susikibusi rankomis su mylimuoju, reperiu Dominyku Ježeriu, geriau žinomu kaip OG Version.

Šiai gražiai progai Karolina pasipuošė rausvos spalvos suknele, o plaukus buvo susirišusi į kuodą. Kaip prisipažino savo instagramo paskyros sekėjams, tokią šukuoseną renkasi itin retai.

Vos prieš kelias dienas K.Meschino paskelbė, kad laukiasi pirmagimio – jau netrukus su mylimuoju OG Version jiedu sūpuos dukrą arba sūnų. Tad nieko keisto, kad vestuvėse dėmesio sulaukė ne tik jaunieji, bet ir būsimi tėveliai.

Karolinos Meschino ir OG Version pirmas viešas pasirodymas po žinios apie nėštumą – galerijoje:

15min primena, kad sekmadienį pramogų pasaulį apskriejo netikėta žinia – nuomonės formuotoja, socialinių tinklų garsenybė Karolina Meschino ir jos mylimasis, reperis Dominykas Ježeris, žinomas kaip OG Version, laukiasi pirmagimio.

Apie tai Karolina pranešė savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad nėštumą bandė kurį laiką slėpti, tačiau patikino, kad kartu su Dominyku yra be galo laimingi, jog dar šiemet sūpuos pirmagimį.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate, tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet išėjo gan juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise“, – rašė K.Meschino.

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Žuolytė ištekėjo už dar darželyje sutikto Adomo: šventėje dainuos ne tik N.Bunkė, bet ir nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius