Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkios Monikos Linkytės nesėkmės scenoje: „Prisipažįstu – kartą skridau nuo scenos“

Net geriausiems kelyje į sėkmę pasitaiko įvairių kliūčių, tą neįtikėtinomis istorijomis galėtų patvirtinti ne vienas sportininkas, verslininkas, aktorius ar pramogų pasaulio atstovas. Scenos žmonėms jų nutinka kone kasdien ir viena už kitą juokingesnės. Savo TOP penketuku šį kartą pasidalino dainininkė Monika Linkytė, ji penktadienį, 11:00 val. lankysis ir 15min studijoje.
Monika Linkyte
Monika Linkyte / M.Vainilavičiūtės nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

„Nukritimas nuo scenos tiesioginio eterio metu turbūt yra pats netikėčiausias ir juokingiausias mano karjeros nutikimas. Net ir šimtąjį kartą tą istoriją pasakodama draugams negaliu patikėti, kad tai įmanoma, bet turiu pripažinti tiesą – skridau nuo scenos“, – kvatoja dainininkė.

Koncertų turui trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose aktyviai besiruošianti M.Linkytė taip pat prisiminė, kaip vieno vasaros koncerto metu bedainuojant į burną įskrido keletas musių.

„Ne pati maloniausia situacija, bet neturėjau kur dingti, tad teko jas nuryt“, – apie ne visai gurmaniškus potyrius pasakoja Monika ir vos sulaiko savo juoką.

VIDEO: MONIKA LINKYTĖ - Ant Pasaulio Krašto

Kad juokas dažnai dainininkę lydi ne tik gyvenime, bet ir scenoje iliustruoja dar vienas M.Linkytės prisiminimas: „Koncerto metu esu tiek įsijuokusi vidury dainos, kad negalėjau tęsti. Tad teko išeiti į užkulisius atsigerti vandens.

Nežinau, ką žmonės tada galvojo, bet tikrai niekaip negalėjau sustoti juoktis, čia buvo iš tos serijos, kai vaikai krenta ant žemės ir raitosi iš juoko, niekaip negali sustoti, tai ir aš jau buvau netoli šitos stadijos.“

Monika prisiminė, kaip kartą dainuojant scenoje nei iš šio, nei iš to suplyšo sijonas. „Viskas įvyko per keletą akimirkų, nežinau, kaip atrodė iš šalies, bet tikriausiai gana keistai, nes viena ranka laikiausi sijoną, jog nenukristų ir galėčiau dar ne pusnuogė pabaigti dainą, o su kita ranka – mikrofoną. Situacija nebuvo iš paprastųjų.“

Kartais nutinka ir taip, kad scenoje tarsi viskas kontroliuojama, bet kas nutiks salėje, kaip reaguos koncerto klausytojai, prognozuoti beveik neįmanoma. „Vieno koncerto metu, kiek pamenu, Alytuje, vidury dainos berniukas pradėjo skanduoti mano vardą. Taip jo įkvėpta prisijungė visa salė ir skandavo gal kokias 5 minutes. Teko sustabdyti dainą ir tiesiog išlaukti. Buvo labai keista, bet ir miela, tuo pačiu.“

M.Vainilavičiūtės nuotr./Monika Linkyte
M.Vainilavičiūtės nuotr./Monika Linkyte

Kas laukia Monikos ateinančią savaitę koncertų turo Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune metu, niekas negali suplanuoti, tačiau kas benutikų, Monika įsitikinusi, kad svarbiausia nepanikuoti ir priimti situaciją tokią, kokia yra, nes jau taip nutiko. O vėliau skaniai iš to pasijuokti ir įsidėti dar vieną neeilinį prisiminimą į savo gyvenimo albumą.

„Juokas ne tik atpalaiduoja susikaupusius jausmus, bet ir prigamina daug vitamino C, labai naudingo kiekvieno mūsų organizmui“, – geros nuotaikos ir šmaikščių patarimų nestokoja M.Linkytė.

Dar daugiau juokingų istorijų M.Linkytė papasakos penktadienį, sausio 18 dieną 15min studijoje. Ir ne tik jų – atskleis kada planuoja išleisti naująjį albumą ir gerbėjams pristatyti muzikinį vaizdo klipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius