Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 06 /20:28

Per tiesioginę šou „Kadagys“ transliaciją kilo gaisras, jo gesinti atlėkė septyni gaisrinės ekipažai

Sekmadienio vakarą Kauno sporto halėjė vyko TV3 šou „Kadagys“ filmavimas. Renginys prasidėjo nesėkmingai: halėje esančiame bare kilo gaisras, jo gesinti atskubėjo didelės ugniagesių pajėgos.
Gaisras Kauno sporto halėje
Gaisras Kauno sporto halėje / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pagalbinėse baro patalpose užsiliepsnojo riebalai. Gaisras kilo toks, kad jo gesinti atskubėjo net septyni gaisrininkų ekipažai. 

Į įvykio vietą taip pat atlėkė ir policijos pareigūnai, keli greitosios pagalbos automobiliai. 

Pasak įvykio vietoje dirbančių Kauno ugniagesių, medikų pagalbos prireikė tik kavinės savininkui, kuris prieš atvykstant pagalbai bandė pats gesinti gaisrą. Jis apdegė veidą.

Kiti žmonės nenukentėjo, panikos nebuvo. Tiesa, ugniagesiai gelbėtojai į lauką palydėjo keletą gaisro metu koridoriuje buvusių žmonių – darbuotojų ir žiūrovų. Dar keletas išėjo patys. Nė vienas jų nėra apsinuodijęs dūmais.

Evakuoti žiūrovų neprireikė, kadangi gaisro židinys buvo operatyviai užgesintas.

VIDEO: Į Kauno halėje vykstantį renginį atėję žiūrovai nufilmavo viduje kilusį gaisrą
VIDEO: Kauno sporto halėje kilo gaisras

Išgąsdino žiūrovus

Kartu su vaikais į renginį atėjusi kaunietė Kristina sakė visiškai atsitiktinai pamačiusi, kad halėje gaisras.

„Stovėjome eilėje ir laukėme, kol mus suleis į vidų. Renginys jau turėjo prasidėti. Tada netyčia per langą pamačiau, kad viduje ugnis. Sakau: „Pažiūrėkit, gaisras. Dega halė“. Baisiausia, kad iš apsaugos niekas toliau nereagavo – žmonės su bilietais buvo leidžiami į vidų, nors į įvykio vietą jau važiavo ugniagesiai ir greitoji. Kiek žinau, gaisras kilo virtuvėje. Veidą apdegė vienas iš darbuotojų, bandęs patekti į vidų“, – sakė kaunietė.​

Moteris kritikavo renginio organizatorius ir halėje šį vakarą dirbančią apsaugą: „Jie visiškai nesigaudė situacijoje. Viduje jau buvo suleista daug žmonių, bet jų niekas neevakavo. Maža to, nauji lankytojai, tarp kurių – ir šeimos su vaikais – buvo leidžiami į vidų“.

Kol į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai gesino gaisrą, TV3 televizija tiesiogiai transliavo įvykius scenoje. Apie kilusius nesklandumus televizijos žiūrovai nė neįtarė. 

Tik įpusėjus šou transliacijai vedėjas Mindaugas Stasiulis pajuokavo, kad renginio užkulisiuose „užsidegė keptuvė“, tačiau patikino, kad ugniagesiai viską skubiai užgesino. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius