-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petras Daunys: apie „tarnybinį romaną“ bei planus dirbti žemės ūkyje

„Esu laimingas ir įsimylėjęs“, – prisipažino 15min studijoje viešėjęs atlikėjas Petras Daunys. Pristatęs savo pirmąjį vaizdo klipą, muzikantas papasakojo ne tik apie puoselėjamus jausmus savo vadybininkei, verslininkei Rasai Arlauskienei, bet ir apie tai, kaip vertina juos stebinčiųjų kritiką dėl amžiaus skirtumo. Taip pat P.Daunys tik 15min pirmą kartą atskleidė, jog ateityje duoną žada krimsti ne tik iš muzikanto, bet ir ūkininko algos.

Dar visai neseniai paparacių didžiausiu jauku buvę slapti mylimieji dabar žaidžia atviromis kortomis – pagaliau visuomenei atskleidę, kad susitikinėja, P.Daunys ir R.Arlauskienė gali ramiau atsikvėpti.

„Tai tarnybinis romanas“, – 15min transliacijos metu nusijuokė atlikėjas. Tiesa, Petrui faktas, kad Rasa – jo vadybininkė, kojos anaiptol nekiša. Kartu darbuotis jiems sekasi puikiai.

„Dėl darbinių klausimų su ja būtų turbūt neįmanoma rietis, nes Rasa yra superprofesionali asmenybė, renginių organizatorė ir vadybininkė. Man dar kartais iš jos tenka pasimokyti.

O dirbti visiškai nesunku, kai žmogaus daugelį metų tai daro ir darė. Su ja lengva atrandame bendrą kalbą ir lengvai vienas kitą suprantame“, – atviravo P.Daunys.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Petras Daunys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Petras Daunys

Net ir didžiulis visuomenės dėmesys šiam romanui, rodos, atlikėjui didelio galvos skausmo nekėlė. Visgi vaikinas prisipažino, jog tiek anksčiau, tiek dabar dėl perdėto dėmesio daugiau jam kildavo klausimų.

„Man keista, ką tie žmonės veikia, kai jie gyvena kitų gyvenimą – tik toks klausimas. Informacijos kiekis, ką aš dalijuosi apie savo asmeninį gyvenimą, tam tikra prasme yra ribotas. Man mano asmeninis gyvenimas, mano šeima, mano namai man yra mano, mūsų, žmonių, kuriuos visa tai sieja, dalykas.

Kažkaip tų šiukšlių iš namų nešioti nesinori. O ypač kai kalbi su žurnalistais, prieš visą Lietuvą, prieš kameras.

Jeigu tie žmonės pastatytų save į tą pačią padėtį, nežinau, ar jie maloniai jaustųsi, kai po to visi, kas nori, gali skaityti, bet ką komentuoti“, – viešumo kainą komentavo muzikantas.

Dariaus Kučio nuotr./Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys
Dariaus Kučio nuotr./Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys

Anksčiau vaikinas sulaukdavęs ir komentarų dėl tarp jo ir jo mylimosios esančio amžiaus skirtumo. Tiems, kurie juodu kritikavo, Petras tikrai turi ką pasakyti.

„Jaunesnis ar vyresnis – koks skirtumas? Aš pats nesureikšminu nei laiko, nei skaičiaus, nei amžiaus. Man tas gyvenime labai patinka. Ir savo amžiaus, kur, vėlgi, galėčiau labai jaudintis ar džiaugtis, kad už vyresnius tarsi daugiau esu pavaręs, bet jaunesni irgi yra pavarę... Bet taip gali tiesiog užsiparint“, – svarstė P.Daunys.

Visgi vaikinas pripažino, jog, nepaisant šių piktų komentatorių bei gajaus visuomenės dėmesio, jis jaučiasi puikiai. Tiesioginio eterio metu jis net skyrė žodžius, nuo kurių jo mylimajai turėjo suvirpėti širdis: „Taip, dabar esu laimingas ir įsimylėjęs.“

Ateities planuose – žemės ūkio verslas

Tačiau ne tik meilė yra naujas P.Daunio gyvenimo puslapis. Pokalbiui tęsiantis atlikėjas šiaip ne taip atskleidė, kad šiuo metu kremta ūkininkystės mokslus!

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Petras Daunys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Petras Daunys

„Maža ko, gal vėl bus karantinas, reiks iš kažko valgyti, tai auginsiu karves ir kiaules, – šypsojosi vaikinas. – Žinoma, juokauju. Bet kad būsiu tam tikra prasme ūkininkas ir keliausiu į kaimą, tame yra tiesos.“

Ne, Petras šiuo metu nei kolegijoje, nei universitete nestudijuoja, tačiau radęs daugiau laiko savo gyvenime lankosi intensyviuose ūkininkystės kursuse.

„Mokausi apie žemės ūkį, nes man reikia ūkininko pažymėjimo. Visa tai susiję su mano versliomis idėjomis, manau, kad turiu ir tą gyslelę. Ne tik gyvenimo, bet ir verslumo, tik po devynerių metų dar neįrodžiau. Jau pastaruosius kelerius metus gvildenu tą idėją, tik ne visada gali padaryti tai, ko nori“, – pasirinkimą komentavo jis.

Transliacijos akimirkos – galerijoje:

Visą 15min transliaciją galite stebėti čia:

VIDEO: Debiutinį vaizdo klipą pristatantis Petras Daunys – apie darbą su mylimąja ir ateities planus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius