-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po 15min tyrimo „Mari Made“ parduotuvėje neliko žiedų skilties: pasisakė ir pati M.Šalaševičienė

Po penktadienį paskelbto 15min tyrimo apie „Mari Made“ parduotuvės įkūrėja 15min atsiuntė komentarą ir išsakė savo poziciją. Be to, iš karto po tyrimo paskelbimo ji iš elektroninės parduotuvės pašalino žiedų skiltį.
Marija Šalaševičienė
Marija Šalaševičienė / Dariaus Kučio ir ekrano nuotr.

Šeštadienį iš Mari.lt elektroninės parduotuvės dingo žiedų skiltis. O sekmadienį 15min sulaukė Marijos komentaro, kurio prašėme dar prieš pradėdami ruošti straipsnį.

Ekrano nuotr./Mari.lt parduotuvėje nebeliko žiedų skilties
Ekrano nuotr./Mari.lt parduotuvėje nebeliko žiedų skilties

Komentare moteris tikino, jog straipsnis ją šokiravo. Tiesa, Marija aiškino, kad per savo užimtumą negalėjo į prieš daugiau nei mėnesį nusiųstus klausimus atsakyti anksčiau.

Savo atsakyme Marija rašė, kad mažąją dalį papuošalų perka iš užsienio tiekėjų. Vis dėlto, kodėl „Aliexpress“ ir jos parduodamų papuošalų dizainas toks panašus, Marija nepaaiškino.

„Su „Aliexpress“ mano veiklos nereikėtų sieti. Dauguma žino, kad ten parduodami padirbiniai, todėl jų ir kaina yra mažesnė.

Beje, nikelio tam tikra masė yra leidžiama naudoti gaminant papuošalus, nes ji palaiko metalo kietumą. Turimi įmonės dokumentai rodė, kad jokių pažeidimų nėra. Ir aš jais pasitikėjau.

Dar kartą noriu pabrėžti: papuošalams naudojamas medžiagas perkame iš tiekėjų, kurie turi sertifikatus, todėl net nekilo jokių abejonių, jog jos netinkamos. Aš pati kreipsiuosi į Lietuvos prabavimo rūmus, pateiksiu medžiagas bei sertifikatus ir prašysiu, kad įvertintų, ar jie tinkami“, – rašė „Mari made“ įkūrėja.

Marijos paprašėme atsiųsti minėtus sertifikatus. Juos gavę, straipsnį papildysime.

Visi nukentėję dėl „Mari Made“ parduotų papuošalų, turi teisę kreiptis į policiją ir Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą.

15min primena, kad blizgančius aksesuarus moterims siūlanti Marija skelbiasi, jog dauguma jų yra rankų darbo ir pagaminti iš tauriųjų metalų, tačiau 15min atliktas tyrimas parodė ką kita. Lietuvos prabavimo rūmuose ištyrus jos parduotuvėje nusipirktą žiedą paaiškėjo, jog jis ne tik nėra sidabrinis, bet dar ir pagamintas iš Europos Sąjungoje draudžiamos medžiagos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius