Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po ilgos pertraukos Oksana Pikul ilsėjosi Ispanijoje: už sportišką kūną sulaukė gausybės komplimentų

Atlikėja ir vizažo meistrė Oksana Pikul-Jasaitienė (35) po ilgos pertraukos leido sau pasilepinti atostogomis. Tiesa, Ispanijos saule žinoma moteris lepinosi ne viena, o su mergaitiška kompanija. Kelionė – dovana draugei, kuri kaip ir Oksana, šiemet mini 35-ąjį gimtadienį.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Į pietų Ispanijoje esantį Marbeljos kurortą Oksana Pikul-Jasaitienė išvyko šeštadienį. Kelionė – Oksanos ir jos draugių dovana 35-ąjį jubiliejų švenčiančiai draugei. Pasak O.Pikul-Jasaitienės, draugei tai buvo didžiulė staigmena.

„Ji buvo labai nustebusi, nieko nežinojo iki pat paskutinės akimirkos. Viską suplanavome dar vasario mėnesį. Norėjome kuo įdomiau paminėti jubiliejų“, – apie kelionės į Ispaniją tikslą kalbėjo O.Pikul-Jasaitienė ir juokais klausdama pridūrė: „O kas tokios staigmenos nenorėtų?“

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė su draugių kompanija Ispanijoje
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė su draugių kompanija Ispanijoje

Į nuotaikingą kelionę Oksana leidosi su septyniomis draugėmis. Pietų Ispanijoje jos išsinuomojo prabangią trijų aukštų vilą su baseinu ir sūkurine vonia šalia Viduržiemio jūros.

„Vila labai patogi ir geroje vietoje, miestas pasiekiamas ranka. Svarbiausia – gera mergaitiška kompanija“, – įspūdžiais dalijosi Oksana.

O.Pikul-Jasaitienė džiaugėsi dėl kelionės metu pasitaikiusių orų. Prognozėje iš pradžių numatyti karščiai persikėlė į kitą savaitę. Merginos mėgavosi gaiviais ir maloniais orais.

„Dabar temperatūra labai švelni, apie 23 laipsnius šilumos. Kitą savaitę bus apie 30. Saulė nėra kaitri, tad ja galima mėgautis visą dieną“, – kalbėjo O.Pikul-Jasaitienė, kuri saulės vonioms buvo pasiruošusi iš anksto – pasiėmė du skirtingus maudymosi kostiumėlius.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Saule besimėgaujanti O.Pikul-Jasaitienė pademonstravo ir nepriekaištingas kūno linijas, kurias įgijo uoliai dirbdama sporto klube.

Socialiniame tinkle atsidūrusios nuotraukos sulaukė gausybės komplimentų. O.Pikul gerbėjai gyrė sportišką moters figūrą ir puikią išvaizdą. Vaizdai iš Ispanijos taip pat buvo įvertinti ir tūkstančiais „patinka“ paspaudimų.

Poilsiauti Oksana seniai nebuvo išvykusi. Ilgą laiką tam paprasčiausiai neturėjo laiko. Tiesa, Ispanijoje lankėsi jau antrą kartą – prieš 15 metų poilsiavo Maljorkos saloje.

„Tai pirmosios atostogos po ilgos žiemos ir po visų darbų. Atidarėme vasaros sezoną. Būtų gerai, kad grįžusios galėtume jį pratęsti Lietuvoje.

Poilsio reikia visiems ir visada. Mano gyvenimas įtemptas, daug darbų. Jei vien dirbčiau ir nesiilsėčiau, tada tiesiog pervargčiau“, – teigė O.Pikul-Jasaitienė.

Nors Marbeljoje praleido tris dienas, vizažo meistrė sako jau spėjusi pasiilgti sūnaus Dominyko – keletas dienų be vaiko prabėgo kaip mėnuo.

Oksanos Pikul atostogų akimirkos – galerijoje:

Kelionėje Oksana mėgavosi ne tik gamtos grožiu, ją maloniai nustebino ir nedidelės maisto kainos: „Kadangi gimtadienį šventėme viloje, vakarui teko susipirkti visą maistą. Nuvykusios į parduotuvę nesitikėjome išvysti tokių kainų. Maistas ne tik pigus, bet ir labai šviežias bei skanus.“

Pirmą kartą Marbeljos kurorte apsilankiusi Oksana sako, kad čia mielai sugrįžtų ir dar kartą. Dėl laiko stokos jai nepavyko aplankyti žinomų turistinių vietų ir susipažinti su vietine kultūra.

Tad gali būti, kad čia ji sugrįš dar šią vasarą su šeima: vyru Simu ir sūnumi Dominyku – atostogos suplanuotos birželį, tačiau kur vyks, šeima kol kas nežino, tik žada, kad tai bus poilsinė kelionė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po 20 metų Oksana Pikul atsisakė savo blondinės įvaizdžio: „Teko įkalbėti meistres, kad sutiktų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius