Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po J.Veklenko nesėkmės „Eurovizijoje“ pasipylė nuomonių banga: vieni Jurijų giria, kiti ieško kaltų

Ketvirtadienį nugriaudėjęs antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis Lietuvai baigėsi nesėkmingai – mūsų atstovas Jurijus Veklenko, atlikęs dainą „Run With The Lions“, į šeštadienį vyksiantį finalą nepateko. Netrukus po to nuomonę šiuo klausimu išsakė ir žinomi žmonės – kol vieni liejo apmaudą dėl nesėkmės, kiti pasirodymui nepagailėjo kritikos.
Gediminas Jaunius, Vaidas Baumila, Radži, Saugirdas Vaitulionis
Gediminas Jaunius, Vaidas Baumila, Radži, Saugirdas Vaitulionis / 15min nuotr.

Viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis neslėpė nusivylimo tokiais rezultatais – jis įsitikinęs, kad Europa mūsų atstovo Jurijaus pasirodymo nesuprato.

„Europa neturi skonio ir tai – oficialu! Ačiū Jurijui už puikų pasirodymą!“ – socialinėje erdvėje rašė S.Vaitulionis.

Prodiuseris Gediminas Jaunius savo nuomonę apie „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio rezultatus išreiškė kiek kitaip. Feisbuke jis pasidalijo Monikos Marijos dainos „Light On“, kuri nacionalinėje atrankoje užėmė antrąją vietą, vaizdo įrašu ir parašė: „Buvau ir tebesu tikras, kad Lietuva turėjo geresnį variantą.“

Agentūros „M.P.3“ vadovas Vaidas Stackevičius mano, kad priežastis, kodėl Lietuva šįsyk nepateko į finalą, buvo ta, kad į „Euroviziją“ pabijojome siųsti drąsesnį ir išskirtinesnį variantą. Kaip pavyzdį jis pateikė grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ dainą „Mažulė“, kuri šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje užėmė trečiąją vietą.

„Dabar bandau įsivaizduoti „Mažulę“ šiame pusfinalyje... Jei renkame dainas, dėl kurių „gėda nebus“, tai toks ir rezultatas – tarp patekimo/nepatekimo į finalą ir vidurio/apačios jame (geriausiu atveju). Gal daugiau drąsos kitą kartą, ką?“ – svarstė V.Stackevičius.

Beje, jam pritarė ir aktorė Aušra Štukytė, kuri feisbuke taip pat pasidalijo minėta daina. „Ai, aš čia šiaip, priminsiu“, – rašė ji, taip parodydama, kad „Mažulė“, jos nuomone, būtų buvęs geresnis pasirinkimas.

Režisierius Romas Zabarauskas Jurijaus dainavimui priekaištų neturi, tačiau, jo manymu, koją mūsų atstovui galėjo pakišti pernelyg neišsiskiriantis pasirodymas.

„Jurijaus dainavimas taip pat buvo tobulas, tik kiek gaila, kad kiti pasirodymo elementai buvo mažiau apgalvoti. Paprastumas yra puiki strategija, bet paprastumo pasiekti yra be galo sudėtinga ir reikalauja kruopštaus skirtingų profesionalų darbo“, – rašė R.Zabarauskas.

Na, o atlikėjas Vaidas Baumila pagyrė J.Veklenko. Jis mano, kad Jurijus viską atliko be priekaištų. „Jurijau, viską padarei super!“ – feisbuke savo nuomonę apie Lietuvos atstovo pasirodymą „Eurovizijoje“ išreiškė V.Baumila.

Grupės „Sare Rome“ lyderis Ištvanas Kvikas taip pat apgailestavo, kad J.Veklenko nepateko į finalą. Tačiau jis pridūrė, kad nepaisant rezultatų, dalyvavimas „Eurovizijoje“ Jurijui buvo gera patirtis.

„Labai gaila, kad nepatekome į finalą ir aš puikiai įsivaizduoju, kaip sunku dabar Jurijui, nors padainavo tikrai švariai ir gražiai! Tai tikrai jam buvo didžiulė patirtis ir kaip muzikantas jis nieko neprarado. Mes turime jį palaikyti būtent už drąsą, už norą laimėti ir už atlikimą, kuris buvo puikus“, – mintimis socialinėje erdvėje pasidalino I.Kvikas.

Tuo metu atlikėjas Radžis – kategoriškas. Jis įsitikinęs, kad į finalą nepatekome todėl, kad pasirodymui trūko paramos iš valstybės.

„Ką daryt... Gaila... Sudainavo gerai, bet atrodėme skurdžiai visame „Eurovizijos“ kontekste! Galime padėkoti savo Valstybei!...“ – teigė Radžis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius