Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mėnesio tylos atsigavusi Jazzu: „Baisiausias gyvenime dalykas yra jaustis nereikalingai“

Pastarasis mėnuo atlikėjai Justei Arlauskaitei-Jazzu buvo vienas sunkiausių gyvenime. Vis dėlto laikotarpį praleistą tyloje ji vadina ir itin pamokančiu – praradusi galimybę kalbėti, ji suvokė, kaip svarbu saugoti save, ir dabar verčia naują lapą. Žengia į etapą, kur dalindama meilę ruošiasi mylėti ir save.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Išgyvenau labai sudėtingą etapą. Kai vieną dieną iš tavęs atima, o gal ir pati atimi savęs nesaugodama, tavo pagrindinį įrankį, kuriuo tą visą meilę gali skleisti, balsą, būna labai sunku ir skaudu. Kažkaip išgyvenau. Daug gyvenime man tenka patirti, tai jau susitaikiau. Nors su šiuo procesu susigyventi nebuvo taip lengva“, – kalbėdama su 15min pripažįsta atlikėja.

Tiesa, mėnesį priverstinės tylos ji vadina ir „geru išsivalymu“. Šio etapo metu smarkiai pasikeitė atlikėjos gyvenimo būdas, ritmas, mintys. Jazzu suvokė, kaip svarbu nepamiršti savęs ir savo sveikatos.

„Šiuo metu jaučiuosi rami, sveika, o labiausiai – dėkinga. Sulaukiau daug žmonių palaikymo ir rūpesčio, o ir pati supratau, kad labai jaudinausi dėl klausytojų, dėl atšauktų koncertų. Aš dėl šitų žmonių gyvenu, o staiga taip nutinka...“, – prisimena Jazzu.

Dainuodama po 12 valandų per dieną atlikėja pertempė balso stygas, o iš daktarų išgirdusi liepimą sustoti priėmė labai sunkiai.

„Tai buvo psichologiškai labai sunkus metas dėl daugelio dalykų gyvenime. Sveikata ne geležinė, metų nebe dvidešimt, tad gyvenimas padiktavo kitokias sąlygas. Muzikanto kelias yra tarsi sportas, o aš patyriau traumą“, – sako atlikėja.

Liepos 27 d. Jazzu pasirodys festivalio „Midsummer Vilnius“ scenoje, kur surengs romantišką ir meile alsuojantį koncertą. Dažnas tikriausiai galėtų pasakyti, kad Valdovų rūmų scenoje grįš „ta tikroji Jazzu“, nors, kaip pati juokiasi, tik ji pati žino, kokia ta tikroji Justė yra.

Visą pokalbį apie išgyventą laikotarpį, gerbėjų kritiką ir meilę sau žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Balsą praradusi Jazzu: „Tai buvo psichologiškai labai sunkus laikas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius