-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pasipiktinimo „Šok su žvaigžde“ rezultatais – projekte likusio Simo Kučo atsakas: „Kur buvote anksčiau?“

Po šeštadienį vykusios „Šok su žvaigžde“ transliacijos, kai paaiškėjo, kad projektą palieka aktorius Tadas Gryn ir Ala Karpenko, aistros vis dar nerimsta. Internete plinta peticija su reikalavimu grąžinti viena stipriausių laikytą porą, o nemaža dalis internautų negaili kritikos laidoje likusiems teniso treneriui Simui Kučui ir Melisai Valinovič, sakydami, kad būtent jie turėjo atsisveikinti su projektu. Tačiau ką apie tai mano pats Simas?
Simas Kučas, Tadas Gryn ir Ala Karpenko
Simas Kučas, Tadas Gryn ir Ala Karpenko / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Spalio 26-ąją rodytos „Šok su žvaigžde“ laidos rezultatai buvo netikėti daug kam – ne tik iškritusiai Tado Gryn ir Alos Karpenko porai, bet ir kitiems dalyviams, komisijos nariams, kurie situaciją pavadino dideliu nesusipratimu, ir nemažai daliai žiūrovų.

Pastarieji stebėjosi, kodėl šokių projektą turėjo palikti viena stipriausių porų – anot jų, būta kur kas silpnesnių. Čia internautai dažniausiai minėjo Simo Kučo ir Melisos Valinovič porą, stebėdamiesi, kodėl, sulaukianti palyginus nedaug komisijos balų, ji vis dar tęsia kelią šioje televizijos laidoje. Kai kurie net paragino porą užleisti vietą iškritusiems T.Gryn ir A.Karpenko.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Tadas Gryn ir Ala Karpenko
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Tadas Gryn ir Ala Karpenko

Netrukus po laidos internetinėje erdvėje pasirodė ir LRT televizijai adresuota peticija „Grąžinti Alą ir Tadą į projektą „Šok su žvaigžde“. Ją šiuo metu yra pasirašę daugiau nei 100 žmonių.

„Pora buvo laikoma viena favoričių. Komisijos nariai pasisakė, kad įdomu, ką stebi žiūrovai kitapus ekranų ir už ką balsuoja. Nesusipratimas“, – rašoma peticijoje.

Vis dėlto verta paminėti, kad T.Gryn ir A.Karpenko iškrito būtent dėl to, kad jiems pritrūko žiūrovų balsų. Komisija porą buvo įvertinusi gana palankiai, tačiau susumavus jos ir žiūrovų balsus ji liko paskutinė.

15min susisiekus su šioje situacijoje linksniuojamu Simu Kuču, šis teigė, kad projekto gerbėjai turėtų susitaikyti su rezultatais ir priimti juos tokius, kokie yra, nes toks buvo balsavusiųjų sprendimas. Anot Simo, nuo iškritimo niekas neapsaugotas – palikti projektą galėjo bet kuri pora.

„Ką reiškia turėjo ar neturėjo? Iškrito tas, kas iškrito – tas, kas susumavus visus balsus užėmė paskutinę vietą. O kas turėjo likti, žiūrovai ir komisija nusprendė“, – sakė S.Kučas.

Asmeninio albumo nuotr./Simas Kučas ir Melisa Valinovič
Asmeninio albumo nuotr./Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Paklaustas, ką mano apie sukurtą peticiją, kuria prašoma grąžinti Tado ir Alos porą, Simas patikino, kad iniciatyvos reikėjo imtis dar tuomet, kai nebuvo per vėlu, ir ne kuriant peticijas.

„O kur šitie žmonės buvo tada, kada reikėjo balsuoti už Tadą? Reiškia, nepakankamai palaikė savo favoritą, kad jis iškrito“, – konstatavo S.Kučas.

Vis dėlto, kad Tadas ir Ala paliks projektą, Simas pabrėžė toli gražu nesitikėjęs. O paprašytas patikslinti, ar nebijojo, kad pats iškris, jis tvirtai atsakė, kad tikrai tikėjosi likti. Simas patikino, kad nors klaidų išvengti ne visada pavyksta, šokdamas jis įdeda daug pastangų ir tikrai yra vertas tęsti kelionę projekte.

„Aišku, neįvykdžiau visko, ką galėjau, savo šokyje padariau tokią labai žioplą klaidą ir nors šokiu buvau užtikrintas, dėl tos klaidos gavau žemesnius balus. Bet palyginus su tuo, kiek balų gaudavau pirmuose pasirodymuose ir kaip atrodžiau tada palyginti su dabar, esu patenkintas savo progresu“, – kalbėdamas su 15min džiaugėsi S.Kučas.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Simas Kučas ir Melisa Valinovič
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Simui apmaudu, kad internautai ant jo poros griežia dantis, teigdami, jog turėjo iškristi jis, o ne Tadas su Ala. Ypač dėl to, kad jis su T.Gryn šiame projekte buvo geriausi bičiuliai, palaikė vienas kitą.

„Lygiai taip pat vakar – aš už jį balsavau, jis už mane. Mes esame žiauriai geri draugai, tokie išliksime ir po projekto, dėl to tikrai skaudu, kad jis iškrito, bet yra, kaip yra“, – kalbėjo Simas.

Negana to, S.Kučas prasitarė po šeštadienio laidos kalbėjęs su Tadu ir šis pažadėjo ateityje padėti jo ir Melisos porai, prisidėti prie jų būsimų pasirodymų.

„Dabar su Tadu būsime viena komanda“, – šyptelėjo S.Kučas.

Simas Kučas pasisakė ir savo feisbuko paskyroje, primindamas, kad prieš ką nors kritikuojant derėtų žinoti, jog prieš projektą jis neturėjo šokėjo patirties: „Tai geriausiai įvertintas mano šokis. Su kiekviena laida balai kyla. Aš laimingas. Kaip ir minėjau, man tai kova su savimi. Baikite mane lyginti su tais, kurie prie šokio gyvenime buvo prisilietę. Ačiū. Tadai Gryn, tu mano draugas.“

Nuomonę apie „Šok su žvaigžde“ rezultatus po laidos feisbuke reiškė ir žinomi žmonės.

„Tadas šoka prasčiau už Simą? What? Jūs akli ar durni?“, – stebėjosi komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Atlikėjas Vaidotas Baumila į situaciją sureagavo šmaikščiai: „Nacionalinė problema – kuris vyras apsitempęs aptempta tinkline maike liks šokti ant parketo. Tadai Gryn – šokai super. Simai Kučai – šokai juokingai, bet man smagu žiūrėti. Savęs per daug rimtai nevertinkit.“

Ironišką komentarą feisbuke parašė ir aktorius Aistis Mickevičius. Jis pasisakė ir apie minėtą peticiją.

„O tuo tarpu Lietuvoje... Vakar iš šokių projekto žiūrovai išmetė geriausiai šokantį vyruką, kuris pozicionuojamas kaip serialų žvaigždė. Tai arba tų serialų nelabai kas žiūri, arba žvaigždė nusileidusi. Nes kaip tai paaiškinti? Kita vertus – tai TV šou. Koks šou be intrigos? Tai daug įdomiau nei nuobodžios komisijos šnekos ir stagarai scenoje. Dabar va visi šneka. O peticijas rašyti juokinga, ypač, kai šaukštai po pietų“, – rašė A.Mickevičius.

Susisiekti su Tadu Gryn 15min kol kas nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius