-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po paviešintų video K.Meschino prakalbo apie išgyventą pragarą: „Nenoriu, kad manęs gailėtumėte“

Po internete paviešintos asmeninės intymios Karolinos Meschino (23) vaizdo medžiagos, pastarosios kelios dienos socialinių tinklų žvaigždei buvo neapsakomai sunkios. Tai ji pripažino sekmadienį laiške, kuriuo kreipėsi išskirtinai į merginas. Kaip pati rašė, po jos viešai išplitusios istorijos jai palaikymą išreiškė šimtai kitų, kurios taip pat pakliuvo į panašias situacijas.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Luko Griciaus nuotr.

15min jau rašė, kad penktadienį internete buvo paviešinti asmeniniai apsinuoginusios Karolinos vaizdo įrašai. Juos mergina dar anksčiau buvo siuntusi tuometiniam savo širdies draugui Jonui Misevičiui, tačiau privačios vaizdo žinutės penktadienį tapo atviros visiems.

J.Misevičius sako įtariantis, kas galėjo nutekinti informaciją iš jo asmeninio telefono, visus turimus duomenis Jonas pateikė teisėsaugai.

„Kol kas nenoriu plačiau komentuoti, tačiau faktas, kad vaizdo įrašai buvo telefone, kuris buvo sudaužytas prieš keletą mėnesių, tuomet, kai mes dar buvome kartu su Karolina. Telefonas buvo sudužęs ilgą laiko tarpą, o dabar praėjo keli mėnesiai nuo to, kai jį atidaviau sutaisyti. Kažkas, matyt, nutekino duomenis kol jis buvo tvarkomas. Dar kartą pabrėžiu, kad esu Karolinos pusėje ir padarysiu viską, kad būtų išsiaiškinta, kas tai padarė“, – 15min kalbėjo Jonas.

Sekmadienio vakarą Karolina paviešino dar vieną laišką. Ji pripažino, kad tai, ką jai teko patirti pastarosiomis dienomis, yra pats sunkiausias išbandymas.

„Paskutinės dvi paros buvo nenusakomai sunkios, skaudžios man ir mano artimiesiems, gyvenime nesu buvusi taip viešai pažeminta ir išjuokta. Dabar, kai esu jau šiek tiek nurimusi, man nereikia ir nenoriu, kad manęs gailėtumėte, rašau šį postą ir nepaleidžiu šios istorijos, nes tokie įvykiai yra per dažna ir per daug didelė problema šiuolaikinėje visuomenėje, noriu įrodyti su šia istorija, jog teisingumas laimės ir jog nė viena mergina nėra nusipelniusi patirti to, ką šiomis dienomis patyriau aš“, – rašė Karolina.

Tai, ką Karolinai Meschino teko patirti, iš tiesų šokiruoja. Kaip pati rašė instagrame ir feisbuke, jai teko susidurti ne tik su privačios informacijos platinimu, bet ir šmeižtu, grasinimais, masinėmis patyčiomis.

„Jei man būtų kokių 16 metų, gal manęs dabar jau ir nebebūtų, žinant kokia esu emocionali ir jautri. Yra tūkstančiai savižudybės atvejų dėl panašių priežasčių, daugybė merginų man parašė, jog jos ar jų draugės, pažįstamos yra patyrusios tą patį! Privačių nuotraukų, video platinimą.

O kaip visi tie, kur prisigalvoja žeminančių faktų ir piktybiškai skleidžia?! Manau, 90 proc. merginų yra tai patyrusios ir skaudžiai išgyvenusios, bet galbūt jautėsi bejėgės, negalinčios tam pasipriešinti“, – rašė K.Meschino.

Savo žinutėje ji skatino susivienyti ir palaikyti moterims viena kitą.

„Noriu, kad visos susivienytume ir palaikytume viena kitą! Nesigėdykim savo seksualumo ir savo kūno, tokiais atvejais turime išlikti stiprios ir nesislėpti, negailėti savęs, o kalbėtis, nelaikyti savyje, o kovoti ir sugėdinti tuos beširdžius šlykštynes, kurie platina tokią medžiagą, piktybiškai ir mėgaujasi mūsų skausmu. Sunku suvokti, kad taip nehumaniškai elgiasi žmones...“ – sakė K.Meschino.

Šiuo metu ji kartu su teisininkais kovoja, kad būtų sustabdytas ir medžiagos platinimas. Be to, Karolina Meschino žada pinigus, kuriuos pavyks surinkti už moralinę žalą, paaukoti merginoms, kurios kenčia nuo panašių situacijų.

Sugalvosiu būdą, kaip paaukoti tuos pinigus, kuriuos pavyks surinkti už moralinę žalą, ir su jais padėti merginoms, kurios kenčia tą patį ir kurios neturi galimybių pasisamdyti advokatų.

„Labai džiaugiuosi, kad su labai stiprių teisininkų ir jūsų pagalba jau yra pašalinta daug video iš internetinės erdvės, žinau jog visų plėtros sustabdyti nepavyks, tačiau svarbiausia, jog yra didelis sąrašas žmonių vardų ir pavardžių, kurie dalijosi mano privačia informacija internete, ir jie bus nubausti. Sugalvosiu būdą, kaip paaukoti tuos pinigus, kuriuos pavyks surinkti už moralinę žalą, ir su jais padėti merginoms, kurios kenčia tą patį ir kurios neturi galimybių pasisamdyti advokatų.

Jūsų palaikymas yra nežemiškas, jaučiuosi be galo laiminga, jog yra dar gerų žmonių ir kiekvienas jūsų žodis man reiškia be galo daug! Ačiū jums, tikiu jog galime pakeisti viską ir parodyti, kokia tai smarkiai nuvertinta problema!“ – rašė Karolina savo sekėjams socialiniuose tinkluose.

TAIP PAT SKAITYKITE: K.Meschino – apie internete paviešintus jos apsinuoginusios video: „Taip pažeminta dar nebuvau“

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėl intymių K.Meschino įrašų paviešinimo apkaltintas J.Misevičius: video buvo nutekinti taisant telefoną?

View this post on Instagram

Paskutinės dvi paros buvo nenusakomai sunkios, skaudžios man ir mano artimiesiams, gyvenime nesu buvusi taip viešai pažeminta ir išjuokta. Dabar kai esu jau šiek tiek nurimusi, man nereikia ir NENORIU KAD MANĘS GAILĖTUMĖT, rašau šį postą ir nepaleidžiu šios istorijos, nes tokie įvykiai yra per dažna ir per daug didelė problema šiuolaikinėje visuomenėje, noriu įrodyti su šia istorija, jog teisingumas laimės ir jog nei viena mergina nėra nusipelniusi patirti to ką šiomis dienomis patyriau aš. Šmeižtas, grasinimai, privačios informacijos platinimas, masinis bulizmas...ypač tos nuotraukos pornografinio turinio kuriose buvau net ne aš...jei man būtų kokie 16 metų gal manęs dabar jau ir nebebūtų, žinant kokia esu emocionali ir jautri. Yra TŪKSTANČIAI savižudybių atvejų dėl panašių priežasčių, daugybė merginų man parašė jog jos, ar jų draugės, pažįstamos yra patyrusios tą patį! Privačių nuotraukų, video platinimą, o kaip visi tie kur prisigalvoja žeminančių faktų ir pikdybiškai skleidžia?! Manau 90% merginų yra tai patyrusios ir skaudžiai išgyvenusios, bet galbūt jautėsi bejėgės, negalinčios tam pasipriešinti. Noriu kad visos susivienytume ir palaikytume viena kitą! NESIGĖDYKIM savo seksualumo, savo kūno, tokiais atvejais turime išlikti stiprios ir nesislėpti, negailėti savęs, o kalbėtis, nelaikyti savyje, o kovoti ir sugėdinti tuos beširdžius šlykštynes, kurie platina tokią medžiagą piktybiškai ir mėgaujasi mūsų skausmu. Sunku suvokti, kad taip nehumaniškai elgiasi žmones...Labai džiaugiuosi, kad su labai stiprių teisininkų ir jūsų pagalba jau yra pašalinta daug video iš internetinės erdvės, žinau jog visų plėtros sustabdyti nepavyks, tačiau svarbiausia, jog yra didelis sąrašas žmonių vardų ir pavardžių, kurie dalinosi mano privačia informacija internete IR BUS NUBAUSTI. Pinigus, kuriuos pavyks surinkti už moralinę žalą, sugalvosiu būdą kaip padėti ar paaukoti tuos pinigus merginoms, kurios kenčia tą patį ir kurios neturi sąlygų pasisamdyti advokatus. Jūsų palaikymas yra nežemiškas, jaučiuosi be galo laiminga jog yra dar gerų žmonių ir kiekvienas jūsų žodis man reiškia be galo daug! Ačiū, tikiu jog galime pakeisti ir parodyti kokia tai smarkiai nuvertinta problema!!!

A post shared by KAROLINA MESCHINO ???????????????????????? (@karolinameschino) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius