Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po peruku veidą slepiančią Sią įkūnijo garsi Lietuvos dainininkė: ar atpažįstate?

Jauniausia „Muzikinės kaukės“ dalyvė, dainininkė Kotryna Juodzevičiūtė šį šeštadienio vakarą priėmė iššūkį įsikūnyti į paslaptingąją hito „Chandelier“ autorę ir atlikėją Sią. „Nemačiau jos veido, tai teko remtis tik balsu. Buvo sunku ruoštis, nes ji turi specifinį tembrą, kuris labai skiriasi nuo manojo“, - apie sunkumus virstant Sia laidoje pasakos K.Juodzevičiūtė.
Kotryna Juodzevičiūtė
Kotryna Juodzevičiūtė / Giedriaus Abromavičiaus nuotr.

Dainininkė Sia garsėja ne tik kūriniais, kuriuos dainuoja visas pasaulis, bet ir savo įvaizdžiu. Atlikėja viešoje erdvėje beveik visuomet dengia savo veidą – dėvi milžiniškus perukus ar slepiasi po skraistėmis, aksesuarais. Vieni mano, kad Sia tiesiog vengia viešumo, bandydama apsisaugoti nuo per didelio dėmesio, kiti spėlioja, kad tai viso labo pramogų pasaulio triukas.

Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė

Šio šeštadienio „Muzikinėje kaukėje“ taip pat pasirodys su milžinišku visą veidą dengiančiu peruku. Dalyvės įsikūnijimą pagyvins šokių studijos „ANT“ trenerės Kamilės Karpalovaitės atlikta originali dainos choreografija. Populiariausiame šeštadienio šou „Muzikinė kaukė“ – dar daugiau įspūdingų garsenybių virsmų į Lietuvos ir užsienio atlikėjus.

Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Gražvydas Staigvilas
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Gražvydas Staigvilas
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Edgaras Lubys
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Edgaras Lubys

Dainininkas Gražvydas Staigvilas įsikūnys į Louis Armstrongą, Edgaras Lubys virs Kęstučiu Jablonskiu, aktorė Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė – Micku Jaggeriu, Dileta Meškaitė-Kisielienė vienam vakarui įkūnys bliuzo karalienę Ariną su legendine daina „Kad būtų Žalgiris“, Marius Jampolskis priims iššūkį tapti Joe Dassin bei atlikti kūrinį „Les Champs Elysees“.

Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Aistė Lasytė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Aistė Lasytė

Grupės „el Fuego“ narys Paulius Bagdanavičius įkūnys Kastytį Kerbedį, Aistė Lasytė virs pop karaliumi Michael Jackson, Neringa Nekrašiūtė – Jūrate Miliauskaite, o renginių ir televizijos laidų vedėjas Žygis Stakėnas įsikūnys į latvių kilmės atlikėją Laurį Reiniks. Žiūrimiausias įsikūnijimų šou „Muzikinė kaukė“ – jau šį šeštadienio vakarą per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius