Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skandalo Karolina Meschino į socialinius tinklus grįžo audringai

Po audrų gyvenime „influencerė“ Karolina Meschino grįžo į socialinius tinklus. Ir tai padarė kaip tikra žvaigždė – su paslėpta žinute kritikams.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Karolina Meschino yra populiariausia nuomonės formuotoja Lietuvoje, ji instagrame turi daugiau nei 276 tūkstančius sekėjų. Tad kai ji išsitrynė savo paskyrą, toks žingsnis nebuvo praleistas pro akis.

Beveik 5 dienas be instagramo savo noru praleidusi Karolina trečiadienio popietę pranešė, kad pertrauka visgi yra baigta. Tai ji padarė visą laiką aktyvioje savo feisbuko paskyroje, kur įkėlė nuotrauką, o ją lydėjo aštrus prierašas. Tikėtina, skirtas visiems kritikams, kurie pastaruoju metu turėjo savo nuomonę apie asmeninę merginos santykių dramą.

„Pragaras tuščias, o visi velniai čia“, – feisbuke įsikėlusi nuotrauką ir pranešusi, kad vėl turi instagramo profilį, rašė Karolina.

Primename, kad Karolina iš instagramo dingo praėjusią savaitę, teigusi, kad šį sprendimą priėmė norėjusi pailsėti nuo viešumos ir sekėjų. Vis dėlto tikėtina, kad tokį žingsnį iššaukė didelis spaudimas, kurį ji patyrė iš gerbėjų.

Internete pasklidus žiniai apie tai, kad ji puoselėja šiltus santykius buvusio mylimojo Remigijaus Daškevičiaus-Remio geriausiam draugui Dominykui Ježeriui-OG Version, mergina sulaukė daugybės žinučių, net buvo ir tokių, kurie blokavo merginos paskyrą.

15min ji pripažino, kad situacija buvo labai sunki, ji jautė didelį spaudimą, iš gerbėjų sulaukė ir patyčių. Kaip pati sako, ne vienas net grasino.

„Tai, kas dabar vyksta socialinėje erdvėje, yra absoliutus kibernetinis persekiojimas, aš esu nebe „followinama“ internete, bet ir fiziškai sekama. Kiekvienas mano žingsnis, atostogos, kelionės, pusryčiai, pietūs ir vakarienė yra fiziškai sekami žmonių, kurie surinktą informaciją, deja, dažniausiai klaidingą, skelbia internetinėje erdvėje, kuria gandus, kursto patyčias, rašo man klaikias žinutes, grasina susidoroti, atakuoja visais įmanomais socialinės medijos kanalais“, – kalbėdama su portalu mergina.

15min primena, kad Karolina savaitgalį kreipėsi į visus gerbėjus ir teigė, kad jos sąžinė švari, gailisi tik vieno – kad per daug viešino savo buvusius santykius su Remigijumi Daškevičiumi-Remiu.

„Noriu pasakyti tik tiek, kad mano sąžinė rami, miegu kaip kūdikėlis, o jeigu jūs klausotės ir tikite gandais apie neištikimybes, tai čia jau jūsų moralės bėdos ir asmeninis reikalas.

Aš suprantu, kad daug smagiau yra tikėti šlykščiomis apkalbomis, taip įdomiau jums, bet turėtumėte žinoti, jog visi komentarai, žinutės ir apkalbos yra skleidžiami anoniminių žmonių, kurie nenori atskleisti savo tapatybės, arba nori pakenkti, todėl dangstosi internete“, – žinute dalijosi Karolina. Visą jos laišką rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius