-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skyrybų su I.Norkute – pirmas A.Žvinio interviu: apie patirtą skausmą ir išmoktas pamokas

Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovas Aurimas Žvinys pirmąkart prabilo apie praėjusiais metais vykusią skyrybų dramą su aktore Inga Norkute. LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“ A.Žvinys papasakojo apie patirtus iššūkius, išmoktas pamokas ir naują gyvenimo etapą.
Aurimas Žvinys ir Inga Norkutė-Žvinienė
Aurimas Žvinys ir Inga Norkutė-Žvinienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Prireikė beveik dvejų metų, kad A.Žvinys prabiltų apie skyrybas. 2016-uosius ir 2017 metų pradžią A.Žvinys vadina etapu, kai pradėjo iš gyvenimo mestų išbandymų labai daug mokytis.

Vilniuje gimęs ir augęs A.Žvinys dabar Šiaulius vadina gimtais namais. Prieš 12 metų, vos akademiją baigęs aktorius gavo pasiūlymą keltis į šį miestą. Tuo metu draugai ir pažįstami sukiojo pirštą prie smilkinio – jiems buvo nesuprantama, kaip galima tėvus, seserį, draugus ir gyvenimą sostinėje palikti dėl galimybės vaidinti provincijos teatre. Tačiau pats Aurimas nekantravo nerti į naują nuotykį.

Dirbdamas Valstybiniame Šiaulių dramos teatre Aurimas ne tik sukūrė gausybę vaidmenų ar susirado gerų draugų. Būtent šiame teatre jis sutiko jau dabar buvusią žmoną – aktorę Ingą Norkutę.

Iš šalies jiedu atrodė tvirta pora, todėl nenuostabu, kad žinia apie Ingos ir Aurimo skyrybas buvo netikėta – tarsi griaustinis iš giedro dangaus.

„Mano sprendimas buvo apie tai su niekuo nekalbėti, mylėti ir tausoti savo privatų bei asmeninį gyvenimą. Nemačiau prasmės, nes nemanau, kad esu tokia įdomi asmenybė, kad visai Lietuvai reikėtų žinoti apie mano asmeninio gyvenimo detales ar kontekstą, kodėl, kas ir kaip“, – LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“ sakė A.Žvinys.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys

Tikrąsias poros išsiskyrimo priežastis žino tik patys artimiausi žmonės. Kita vertus, kiekvienas veiksmas turi priešistorę, todėl posakis, kad niekada nebūna kalta tik viena pusė, anot Aurimo, yra iš dalies teisingas.

„Aš niekada nieko nekaltinu ir niekada nebuvo mano pareiškimo, kad aš žinau, kas yra kaltas, o kas ne“, – teigė A.Žvinys.

Kalbas apie tai, kad vyrams skyrybas išgyventi lengviau, 35-erių aktorius vadina mitu.

„Aš negaliu kalbėti už visą vyrų giminę, bet aš manau, kad vyrai irgi yra žmonės – su jausmais, emocijomis. Šioje vietoje aš dedu lygybės ženklą visiems, nes skyrybos visiems palieka kažkokį ženklą.

Tai yra dar viena pamoka, kurią gerai išmokau ir įsisavinau. Savo asmeninį gyvenimą reikia labai branginti, mylėti ir saugoti. Tai buvo laikas, kai norėjau, kad daug kas užsičiauptų, nematytų, negirdėtų, bet aš supratau, kad to negaliu pakeisti. Belieka prisitaikyti, išmokti su tuo gyventi ir tiesiog eiti pirmyn. Nemalonu, bet reikia“, – laidoje „Gyvenimas“ pasakojo A.Žvinys.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys

Eiti pirmyn A.Žviniui padėjo darbas. Po 10 aktorystės metų A.Žvinys laimėjo konkursą ir tapo Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovu. Naujos pareigos vyrui tapo iššūkiu ir dar viena pamoka.

„Ko gero, tai pati nemaloniausia dalis, bet ji neišvengiama. Su žmonėmis pradirbi 10 metų, su jais pradedi karjerą, dalis jų buvo mano mokytojais, jauti jiems pagarbą. Būdamas vadovu, turi priimti vienokį ar kitokį sprendimą, kuris mano požiūriu yra teisingas, tačiau gali būti nemalonus tiems žmonėms. Tas dualumas tarp sprendimų yra nemaloniausia šio darbo dalis ir kartais nerandi sau vietos, vaikštai ir nežinai kaip elgtis“, – atviravo A.Žvinys.

Laidoje „Gyvenimas“ A.Žvinys pasakojo, kad drastiškų pokyčių darbe jis nesiėmė, nes mano, kad staigios permainos nieko neduos nei pačiam teatrui, nei žiūrovams. Vis dėlto, darbo labai padaugėjo, nes Aurimas ir toliau dirba spektakliuose. Aktorius neslepia, kad kiekviena jo diena suskaičiuota minutėmis ir tai puiku, nes tuomet nelieka laiko galvoti apie skyrybas. Nors užsimiršti nėra lengva, juk juodu su Inga dirba tame pačiame teatre.

„Dar viena pamoka, kurią reikia išmokti – išlaikyti tam tikrą diplomatiją ir darbinę atmosferą. Taip, mes dirbame kartu. Nuo to pradėjome ir dabar ten esame, bet manau, kad man pavyksta tai daryti“, – pasakojo A.Žvinys.

Jau kurį laiką A.Žvinys viešuose renginiuose pasirodo lydimas žavios moters – aktorės Eglės Stanišauskaitės. Tačiau šįkart vyras gali rinktis – viešinti asmeninį gyvenimą ar ne.

„Tai yra mano asmeninis gyvenimas, kurį aš branginu ir atvirai pasakysiu – tai ne dėl to, kad kažką slėpčiau ar man gėdinga. Tačiau pradėti komentuoti žmonėms –nedarau to ir nedarysiu“, – sakė A.Žvinys.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po skyrybų su Inga Norkute į šventę Šiauliuose Aurimą Žvinį atlydėjo aktorė Eglė Stanišauskaitė

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys

15min primena, kad praėjusį pavasarį I.Norkutė ir A.Žvinys kreipėsi į Šiaulių miesto apylinkės teismą bendru sutarimu prašydami nutraukti jų santuoką. „Mes išsiskyrėm ir esam labai laimingi“, – 15min tuomet sakė I.Norkutė.

Praėjus pusmečiui aktorė neslėpė išsigydžiusi širdies žaizdas ir vėl pajutusi meilės pilnatvę. Tuomet ji prasitarė, kad prie sprendimo su buvusiu sutuoktiniu pasukti skirtingais keliais prisidėjo ir ją netikėtai užklupę jausmai kitam vyrui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po skyrybų atsitiesusi Inga Norkutė prasitarė apie naujus santykius: „Esu įsimylėjusi!“

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius