Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po sunkios operacijos Kastytis Kerbedis grįžo į sceną: surengė koncertą labdaringame renginyje

Šiaulių „Rotary“ klubo „Harmonija“ aštuntą kartą organizuotame labdaringame „Vienos pokylio“ renginyje įvyko turbūt didžiausias siurprizas viso šio renginio istorijoje. Organizatoriai šeštadienį kvietė svečius į Šiaulių areną, kur vyko tradicinis renginys, o jo metu surinktos lėšos šį kartą buvo skirtos funkcinių lovų įsigijimui sunkia progresuojančia liga sergantiems asmenims.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / S.Jankausko nuotraukos

Pokylio metu buvo numatyta, kad koncertinę programą atliks Martynas Kavaliauskas, taip pat valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“, tačiau tai buvo ne vieninteliai šeštadienio vakarą scenoje pasirodę atlikėjai.

Didžiulei svečių nuostabai į sceną energingai žengė visai neseniai skrandžio operaciją ištvėręs Lietuvos scenos grandas Kastytis Kerbedis. „Senelis“ be amo likusius svečius pakėlė iš savo vietų ir atliko kelis savo populiariausius kūrinius.

S.Jankausko nuotraukos/Kastytis Kerbedis
S.Jankausko nuotraukos/Kastytis Kerbedis

Gegužės 4-ąją Šiaulių arenoje vyksiančiame jungtiniame kelių atlikėjų koncerte „Tau, Mama“, skirtame Motinos dienai į K.Kerbedžio dalyvavimą žmonės žiūrėjo gana skeptiškai teigdami, kad dainininkas nespės pilnai pasveikti po sunkios operacijos.

Vis tik visas abejones dėl savo sveikatos problemų išsklaidęs K.Kerbedis prieš palikdamas sceną dar priminė, kad kitą kartą su šiauliečiais didžiausioje Šiaurės Lietuvos regiono arenoje kviečia susitikti saulėtą gegužės 4-ąją, kai gražiausios dainos bus skiriamos visų mylimiausioms mamytėms.

S.Jankausko nuotraukos/Kastytis Kerbedis
S.Jankausko nuotraukos/Kastytis Kerbedis

15min primena, kad vasario pradžioje Kastytis Kerbedis buvo skubiai išgabentas į ligoninę. Dėl ūmių skrandžio skausmų atlikėjui atlikta operacija, kuri praėjo sklandžiai.

Po kelių dienų atlikėjas atsiprašė visų, kuriems teko sunerimti dėl netikėtai pasirodžiusios žinios apie jo sveikatos sušlubavimą.

„Atsiprašau visų už išgąsdinimą... Bet iš tikro absoliučiai netikėtai įvyko tai, kas įvyko, penktadienį apie 6 ryto. Begalinis ačiū super operatyviai reagavusiai gydytojų komandai, greitosios pagalbos medikams, ypač – gyd. Andriui Račkauskui, Jolantai Vokietienei ir visiems visiems!

Pirmąkart „turiu laimės“ gulėt ligoninėj, pirmąkart patyriau narkozę... Begalinis AČIŪ visiems už palaikimą, ir linkėjimus!!! Viskas jau ok. Kostutis“, – feisbuke rašė K.Kerbedis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius