Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žinios apie M.Kuzminsko skyrybas prabilo E.Andreikaitės draugė: „Santuoka griuvo dėl neištikimybės“

Po kone metus netilusių kalbų apie tai, kad krepšininkas Mindaugas Kuzminskas su žmona Egle Andreikaite suka skirtingais keliais, sportininkas pirmadienio vakarą šią žinią galiausiai patvirtino. Pasak jo, nesutapo poros interesai – Mindaugas norėjo šeimos, vaikų, o Eglė – karjeros. Visgi merginos draugė, vestuvių planuotoja Dovilė Urbanaitė pateikė visai kitokią skyrybų priežastį.
Mindaugas Kuzminskas, Eglė Andreikaitė, Dovilė Urbanaitė
Mindaugas Kuzminskas, Eglė Andreikaitė, Dovilė Urbanaitė / Luko Balandžio, instagram nuotr.

2017-ųjų liepos 6-ąją susituokusiems krepšininkui Mindaugui Kuzminskui (28) ir trejais metais jaunesnei šokėjai Eglei Andreikaitei santuokos išsaugoti nepavyko. 15min dar šių metų sausio mėnesį rašė, kad sutuoktinius krizė ištiko praėjus mažiau nei pusmečiui po vestuvių. Netrukus kalbas pakurstė ir faktas, jog žiemą Milano klube „Olimpia“ krepšinį pradėjęs žaisti Mindaugas čia atvyko ir įsikūrė vienas – šokėja Eglė Andreikaitė liko gyventi Niujorke.

Pirmadienio vakarą Mindaugas Kuzminskas kaip oficialią santuokos griūties priežastį įvardino išsiskyrusius požiūrius bei norus – esą krepšininkas norėjo kurti šeimą ir ją gausinti, o Eglė – kilti karjeros laiptais.

Visgi antradienį Eglės Andreikaitės gera bičiulė, vestuvių planuotoja Dovilė Urbanaitė pasidalino įrašu, kuriame užsiminė apie kitokią poros skyrybų priežastį. Moteris paminėjo neištikimybės klausimą.

„Visų santykių svarbiausia sudedamoji dalis – ištikimybė. Esu laiminga vadindama Eglutę savo geriausia drauge jau 13 metų, nes mums abiem lojalumas yra be galo svarbus, o nukrypimų į tiesiog šonus negalime toleruoti nei draugystėje, nei meilėje… Labai tave palaikau ir myliu, sis!“ – rašė D.Urbanaitė.

15min susisiekus su Dovile ir paklausus, ar pasak jos, Mindaugas buvo neištikimas Eglei, ši sakė: „Ši žinia teisinga“.

„Eglutė nieko nenorėjo pasakoti ir buvo apsigaubusi tylos siena po šito. Bet matant Mindaugo interpretacijas, tylėti nebeįmanoma“, – sakė D.Urbanaitė.

Vestuvių planuotoja tikino, kad ir ją pačią itin sukrėtė toks Mindaugo pareiškimas – anot jos, šitaip kalbėdamas krepšininkas juodina Eglę, nes visi susidaro klaidingą nuomonę.

„Labai greitai po vestuvių viskas išlindo į dienos šviesą... Apie detales papasakos Eglė, jei norės. Man regis, kantrybė trūko ir jai. Eglė – mano artimiausia draugė nuo pat vaikystės laikų, nebegaliu matyti, kai ji juodinama. Ir dar yra žmonių, kurie galvoja, kad skyrybos įvyko jos nutarimu, o ne Mindaugo... Nesąmonė!“, – kalbėjo ji.

15min su M.Kuzminsku susisiekti nepavyko.

15min primena, kad Mindaugo ir Eglės pažintis užsimezgė krepšinio aikštelėje. Tuomet jie buvo savotiški konkurentai – M.Kuzminskas žaidė Kauno „Žalgiryje“, o Eglė buvo „Lietuvos ryto“ palaikymo šokėja. Mindaugas mylimosios rankos paprašė po penkerių metų draugystės, 2016-aisiais.

Šokėja sportininką lydėjo į visas šalis, kur jis gaudavo sutartis. Iš pradžių trejus metus pora gyveno Ispanijoje, čia Eglė pagal „Erasmus“ programą mokėsi ispanų kalbos. Vėliau Malagos konservatorijoje ji studijavo baletą. O nuo 2016-ųjų rudens Mindaugas ir Eglė kūrė gyvenimą Amerikoje.

2017-ųjų liepos 6-ąją, per Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, pora iškėlė prašmatnias vestuves – amžiną meilę vienas kitam prisiekė Senosios Varėnos Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje.

VIDEO: Senojoje Varėnoje – Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius