-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarių lietuviškų serialų aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją: „Ji – mano įkvėpimas“

Populiarių lietuviškų serialų aktorius Justinas Barkus vedė savo mylimąją Solveigą, dirbančią „MediCA klinika“ tinklo regiono vadove. Aktorius pripažįsta, jog šis laikotarpis turi pokyčių ne tik jo asmeniniame, bet ir įkūnijamo personažo gyvenimuose.
Aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją Solveigą
Aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją Solveigą / Asmeninio albumo nuotr.

„Jaučiuosi neapsakomai laimingas! Pati nuostabiausia, tobuliausia, supratingiausia ir gražiausia moteris pasaulyje – mano žmona. Ji – mano įkvėpimas. Nuo pat pažinties pradžios, kiekvieną dieną vis labiau įsitikindavau, kad ji ir yra mano svajonių moteris, kad kartu su ja noriu sulaukti senatvės, laikydamas jos švelnią ranką savo delne, – pasakojo aktorius.

Justinas Barkus vestuvių akimirkos – galerijoje:

Naujajame LNK televizijos sezone TV ekranus pasieksiantis kriminalinis serialas pateiks ne tik naujovių savo siužete, bet ir personažų gyvenimuose.

LV Photography nuotr./Aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją Solveigą
LV Photography nuotr./Aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją Solveigą

„Kalbant apie mano personažą, šiame sezone Larkinas visų pirma skiriasi išvaizda, turės naują šukuoseną, užsiaugins barzdą. Kaip asmenybė, manyčiau, išliks toks pats, tik dabar aplink jį suksis didesni ir dar juodesni pinigai“, – pasakojo J.Barkus ir paklaustas, ar jo įkūnytas personažas – Larkinas – ryžtųsi priimti tokį pat svarbų žingsnį kaip jis pats prisiekti amžiną meilę savo išrinktajai, ilgai žodžių kišenėje neieško.

„Be abejonės, jis pasiryžtų vesti ir nusikalstamą pasaulį paliktų praeityje, kad ir kaip sunku jam bebūtų atsisakyti tokių pinigų. Pirmojo sezono pradžioje dėl moters, kuri jį paliko, Larkinas buvo atsidūręs gyvenimo dugne, viskas aplinkui jam neegzistavo, tik ji. Manyčiau, meilė jam yra aukščiau visko“, – šypsosi J.Barkus

Aktorius džiaugiasi, kad dabar jis kaip niekada yra savo rogėse. Serialas tik dar labiau tobulėja ir jame atsiranda daugiau elementų, kurie padės ne tik nuolat stebinti žiūrovus, bet ir leis kovos scenas atlikti dar profesionaliau ir tikroviškiau.

LV Photography nuotr./Aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją Solveigą
LV Photography nuotr./Aktorius Justinas Barkus vedė mylimąją Solveigą

„Daugiau įtampos ir veiksmo. Pasikvietėme kartu dirbti profesionalų kaskadininką, karate meistrą – Darių Petrikauską. Kartu kuriame kovines scenas, o tai padeda filmavimo metu tiksliau atlikti reikiamus veiksmus. Kaip karate kolegos, labai lengvai suprantame vienas kitą. Dabar žymiai paprasčiau dirbti, kas padeda kovines scenas nufilmuoti kuo arčiau realybės. Mano išskirtinumas yra ekrane kovojantis aktorius, kas labiausiai man ir tinka“, – neabejoja J.Barkus ir pažada, kad jau visai netrukus visi galės išvysti negailestingas, aštrias bei krauju aplaistytas kovas televizijos ekranuose.

Antrasis serialo „Rimti reikalai“ sezonas – jau nuo pirmadienio, rugsėjo 2 dienos, pirmadieniais – ketvirtadieniais 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius