Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora – staigmena: 2011-ųjų Mis Lietuvos I.Gervinskaitės širdį užkariavo prodiuseris Innomine

Ji – praeityje žinoma tituluota gražuolė, jis – dabar itin populiarios grupės narys. Kas juos sieja? Ogi labai stipri meilė. Ir nors artimiesiems tai jokia paslaptis, gerbėjams, ko gero, tai bus didžiulė staigmena. Konkurso „Mis Lietuva 2011“ nugalėtoja Ieva Gervinskaitė ir grupės „Lilas ir Innomine“ narys, prodiuseris Rolandas Venckys-Innomine yra pora.
Ieva Gervinskaitė ir Rolandas Venckys-Innomine
Ieva Gervinskaitė ir Rolandas Venckys-Innomine / 15min/M.Siruso ir Ž.Gedvilos nuotr.

Niekada apie asmeninius santykius atvirauti nemėgusi Ieva šalia savęs turi dar paslaptingesnį žmogų. Hiphopo dueto „Lilas ir Innomine“ narys Rolandas mieliau linkęs kalbėti apie muziką, kūrybą ar ateities planus. O kreipęsis į jį su klausimu apie antrąsias puses gali labai smarkiai prašauti.

„Taip, esame kartu“, – 15min nedaugžodžiaudama žinią patvirtino Ieva.

Beje, viešumoje dažnai nesirodantys Ieva ir Rolandas skaičiuoja jau ne pirmuosius mėnesius kartu. Pasirodo, pora džiaugiasi kur kas rimtesniu santykių statusu – jie kartu jau trejus metus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Gervinskaitė ir Rolandas Venckys-Innomine
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Gervinskaitė ir Rolandas Venckys-Innomine

„Tikrai nieko neslepiame, bet ir nesistengiame į fotografų objektyvus pakliūti. Tiesiog gyvename paprastų žmonių gyvenimą“, – paklausta, kaip pavyko išlaikyti paslaptį, sakė I.Gervinskaitė.

Mykolo Romerio universitete pabaigusi teisės ir valdymo bakalauro studijas, vėliau gavusi ir magistro diplomą, tituluota gražuolė kardinaliai pakeitė savo gyvenimą. Anksčiau jos laukė interviu ir susitikimai įžymybių vakarėliuose, o dabar ji džiaugiasi, kaip pati sako, paprastu darbu.

„Gyvenu smagiai ir linksmai. Viskuo esu patenkinta. Tą etapą esu užbaigusi. Ir nors niekada nežinai, kaip bus, dabar viskas yra labai gerai“, – šypteli Ieva.

Visgi pasikeitė ne tik Ievos veikla ar pomėgiai, bet ir ji pati – nusikirpusi plaukus ir juos nudažiusi šviesiai, atrodo neatpažįstamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius