Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo panevėžietė Arūnė – apie pažintį su S.Jasaičiu, meilužės etiketę ir Oksanos žinutes

Oksanos Pikul-Jasaitienės ir Simo Jasaičio skyrybų dramos centre atsidūrusi vizažistė Arūnė Dabkė (33) sutiko duoti interviu 15min. Krepšininko „meiluže“ pavadinta moteris papasakojo, kaip po skandalo pasikeitė gyvenimas, apie smerkiančius aplinkinių žvilgsnius, ligoninėje atsidūrusį tėvą ir pažintį su Panevėžyje žaidžiančiu Simu Jasaičiu.
Oksana Pikul-Jasaitienė, Arūnė Dabkė ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul-Jasaitienė, Arūnė Dabkė ir Simas Jasaitis / 15min montažas / 15min nuotr.

Apie tai, kad Simas Jasaitis turi kitą moterį, Oksana Pikul-Jasaitienė socialiniuose tinkluose paskelbė balandžio 21-ąją. Tąkart Oksana informacijos nedetalizavo ir išsamesnių komentarų vengė. Visgi gegužės pradžioje O.Pikul viešai atskleidė, kad, jos šaltinių žiniomis, sutuoktinis S.Jasaitis susitikinėja su salono „Grožio namai Arūnė“ savininke.

„Jų santykiai prasidėjo nuo lapkričio. Juos matė kartu ir naktiniame klube „Tbilisis“. Po konflikto praėjus savaitei, ta moteris vyko į Klaipėdą, į varžybas palaikyti Simo. Kalba visas Panevėžys apie juos“, – 15min sakė O.Pikul.

Vos tik pasklido ši žinia, Panevėžyje gyvenanti ir dirbanti vizažistė Arūnė Dabkė iš pradžių susilaikė nuo bet kokių komentarų. Jos interviu – portalui 15min.

Kaip reagavote sužinojusi, kad apie jus rašo, kaip apie „S.Jasaičio meilužę“?

– Tuo metu buvau darbe. Telefonas netilo, tačiau maniau, kad man klientės trukdo. Bet kai pamačiau, kas vyksta... iš karto atšaukiau visus užsakymus, klientus. O skambučiai nesibaigė visą dieną: skambino žurnalistai, draugai, artimieji.

Kaip tik tą savaitgalį su kolegėmis turėjome švęsti grožio salono antrąjį gimtadienį, tačiau jį irgi atšaukėme. Nesinorėjo viešumos.

Iki šiol parduotuvėse mane pamatę šnabždasi. Viena draugė net kartu papietauti atsisakė. Gavau meilužės šleifą, turbūt todėl nenori su manimi viešumoje rodytis. Juk kalba visas Panevėžys.

Kaip jaučiatės dabar?

– Tą dieną patyriau daug streso, bet šiuo metu jaučiuosi jau geriau.

Kaip pasklidus naujienai reagavo jūsų artimieji?

– Jiems buvo šokas. Tėtis nieko nežinojo, naujieną perskaitė spaudoje ir labai susijaudino. Dėl pakilusio spaudimo jis atsidūrė ligoninėje. Dabar jau laikosi geriau, nors vis dar dėl ligos neina į darbą. Mamos pažįstami irgi klausinėja, kas čia vyksta.

Nemalonu net vaikus vesti į mokyklą, darželį. Galvoju, ar man čia pulti visiems teisintis, sakyti, kad taip nėra, ar kaip geriau elgtis... Tik džiaugiuosi, kad vaikai dar maži ir jų ši istorija nepalietė.

Tiesa, kalbos pasiekė net užsienyje gyvenantį mano buvusį vyrą, su kuriuo išsiskyrėme prieš metus. Jam pažįstami pradėjo rašyti, kad aplinkiniai šneka. Visgi šiuo metu esu vieniša ir antros pusės neieškau.

Artimieji jus palaikė, o gal priešingai – sulaukėte kritikos?

– Taip, labai palaikė.

O jums pačiai nebuvo šoko, kad apie jus taip rašo?

– Aš to tikėjausi. Žurnalistai į mane kreipėsi balandį, o dar kovo 11-ąją asmeniškai rašė ir Oksana. Pirmoji jos žinutė buvo: „Labas, ar nieko nenori pasakyti?“. Perklausiau apie ką ji kalba, gal ne čia pataikė. Paskui apkaltino, kad ji su Simu skiriasi dėl mano kaltės, kad aš atėmiau iš vaiko tėtį.

Nujaučiau, kad Oksana tai paviešins. Rašė: „Arba tu prisipažįsti, kad esi jo meilužė, arba aš pati paviešinsiu apie jūsų romaną.“ Kitą dieną irgi atakavo ir parašė žinutę: „Jeigu nereaguoji, bus planas B.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnė Dabkė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnė Dabkė

Jūs buvote pažįstamos prieš tai?

– Ne, mūsų susirašinėjimas prasidėjo šių metų kovą. Bendravome tik žinutėmis, nors siūlė susitikti, skambino.

Oksana visada rašydavo agresyviai, atakuodavo mane, šantažavo. Bet aš stengiausi nereaguoti, nes jei tik atrašydavau, tada žinutės nesibaigdavo. Ir užsipuldavo dėl visiškai nesusijusių dalykų. Kažkada mano „Instagram“ pamatė, kad įsikėliau dovanų maišelio nuotrauką. Ir iš karto parašė, kad Simas yra pas ją, žaidžia su vaiku ir su jos mama geria kavą.

Jūs jai bandėte paaiškinti, kas vyksta tarp jūsų ir Simo?

– Taip, bet ji rašo: „Visas miestas apie jus šneka.“ O šneka kodėl? Nes mes susipažinome naktiniame klube ir tiek.

Tai kaip, kada ir kokiomis aplinkybėmis susipažinote su Simu?

– Susipažinome lapkričio viduryje. Buvome naktiniame klube, šventėme draugės gimtadienį. Jis atėjo su draugu ir prisėdo šalia mūsų didelės kompanijos. Atsirado dar daugiau nepažįstamų žmonių, norinčių su juo pabendrauti. Panevėžys juk mažas miestas, visi nori ranką paspausti. Atsimenu, kad tą vakarą Simui ir pasakiau, kad nepavydžiu tokio gyvenimo, kai niekur negali išeiti.

Simas Jasaitis yra žinomas krepšininkas, kurį gyvai sutikote pirmą kartą. Ar nebuvo neįprasta?

– Ne, jis yra labai paprastas žmogus, malonaus bendravimo vyras. Tai trumpai šnektelėjome apie viską. Ir apie krepšinį. Klausiau, ar jam neatsibosta viešas gyvenimas, kaip žmona reaguoja, kad ji ten, o jis čia, gauna daug dėmesio, ar ji kur išeina. Sakė, kad ji neina.

Ar po to laiko dar bendravote su Simu?

– Buvau kartą atsitiktinai sutikusi Simą sporto klube, nes jo draugas ten sportuoja. Kadangi ataka iš Oksanos jau buvo prasidėjusi, tai paklausiau, ar jis apie tai žino. Sakė, kad taip. Ir jam siunčia visokias mano nuotraukas, kur aš esu įsikėlusi gėlių puokštę. Bet daugiau nė karto nebendravome, net feisbuke su juo nesusirašėme.

Oksana Pikul-Jasaitienė teigė, kad su S.Jasaičiu artimai draugaujate nuo lapkričio. Iš kur, jūsų nuomone, ji žino šią informaciją?

– Oksana man pati rašė ir klausė, kada tai įvyko, jai buvo reikalinga data. Ir aš jai esu reikalinga tam, kad dėl skyrybų apkaltintų Simą. Ir galvojo, kad tai padaryti bus labai paprasta.

O dėl informacijos – turime vieną bendrą draugę vizažistę. Nežinau. Panevėžyje greitai kalbos sklinda.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnė Dabkė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnė Dabkė

Kaip manote, kokia yra jų skyrybų priežastis?

– Gal pinigai ir kitas vyras. Ji man pati minėjo, kad turi kitą. Gal susirado storesnę piniginę.

Kaip pati vertinate visą situaciją, kai Oksana Pikul kreipėsi į policiją dėl smurto?

– Labai abejoju, ar Simas galėtų. Jei moteriškė klykia per visus namus, gal ir paėmė už rankos. Aš pati įsitikinau, kaip Oksana gali elgtis, kokį konfliktą sukelti. Bet labai abejoju, ar Simas galėtų muštis. Vien iš to vakaro supratau, kad jis toks gerietis.

Ar gali būti, kad konflikto priežastis esate jūs?

– Ne, jų konfliktas įvyko žymiai vėliau. Gal grįžo paryčiais... Kuo čia aš dėta. Galėjo daug ko įvykti.

Oksana įsitikinus, kad jūs esate meilužė, apie tai garsiai prabilo ir spaudoje. Tad jeigu sakote, kad tai netiesa, ar neketinate kreiptis į teismą dėl šmeižto?

– Straipsniai gudriai parašyti, daug kartų rašoma „galimai“, todėl sakė, kad negaliu nieko padaryti.

Bet dėl sulauktų grasinimų aš dar svarstau. Ji ne kartą mane atakavo žinutėmis, rašė: „Palauk, dar kentėsi.“ Tikrai baisu, nes nežinau, kokių poelgių galiu sulaukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius