Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Stonkuvienė ir M.Linkytė pristatė dainos „Aš myliu save“ vaizdo klipą: jame – itin svarbi žinutė

Antradienio rytas 15min studijoje prasidėjo kaip niekad linksmai ir energingai. Čia svečiavosi atlikėja Monika Linkytė ir laidų bei projektų vedėja Indrė Stonkuvienė, kurios pristatė savo bendrą dainą „Aš myliu save“ ir jos vaizdo klipą.

„Nėra ribų, nėra gyvenime jokių „stop“ ar amžiaus cenzo, kada tu pats save gali nustebinti“, – pristatydama dainą sako Indrė Stonkuvienė.

Nuotaikingas kūrinys „Aš myliu save“ ir jo vaizdo klipas, anot atlikėjų, turėtų kiekvienai priminti, kaip svarbu save mylėti, ir kaip dažnai save nuvertiname. Apie atrastą meilę kalbėjome ir 15min studijoje.

Naujos dainos premjera:

VIDEO: Indrė Stonkuvienė ir Monika Linkytė pristatė bendrą dainą „Aš myliu save“ ir vaizdo klipą

Indrė Stonkuvienė 15min studijoje pasakojo, kad su Monika susipažino jai itin sunkiu metu. Išgyvendama skyrybas ji iš atlikėjos pasiskolino knygą „Kaip pamilti save“, kuri tapo ne tik gražios draugystės, bet ir dainos gimimo pradžia. Tiesa, tai nėra pirmas kartas, kai atlikėjos dainuoja kartu – Indrė kartu su Monika pasirodė jos Šv.Kotrynos bažnyčioje vykusio koncerto metu, kur abi atliko eurovizinę dainą „This time“.

„Tai, kad aš dainuoju, irgi yra žinutės dalis. Būdami maži mes drąsiai žvelgiame į iššūkius, lekiame, darome, imamės įvairių veiklų. Vis dėlto suaugę apsistatome sienomis ir neleidžiame sau pasirodyti kvailais“, – sprendimą sudainuoti grindžia Indrė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Monika Linkytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Monika Linkytė

Dainai „Aš myliu save“ žodžius kūrė abi, tačiau didžiausia inspiracija tapo Indrės pasakytos frazės renginių „Moterų pasaulyje“ metu. Peržiūrėjusi visus laidų įrašus M.Linkytė išrinko frazes, kurios labiausiai atitiktų jų siunčiamą žinutę.

Taip gimė ne tik nuotaikingas, bet ir svarbią žinutę siunčiantis kūrinys.

„Mes nustumiame į antrą, trečią planą ir pamirštame save. Ši tema yra itin opi, ir tai nėra tik moterų problema – visi savimi nepasitiki, nuvertina ir bijodami neleidžia sau priimti tų sprendimų, kurie juos išties padarytų laimingais. Ne rinka mus išstumia, mes patys save išstumiame“, – įsitikinusios atlikėjos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius