Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prienuose ištekėjo modelis Kristina Lusaitė-Saulyna Mėnulyna

Elegantiškos, prabangios, dvelkiančios romantika ir klasika. Tokias vestuves šeštadienį iškėlė grožio industrijoje dirbanti Kristina Lusaitė (24) ir verslininkas Marijus Muzuch (38). Prienų bažnyčioje pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.
Kristina Lusaitė
Kristina Lusaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kristiną daugelis geriau pažįsta kaip Saulyną Mėnulyną. Anksčiau ją buvo galima išvysti fotosesijoje, jos veidas papuošė ne vieno žurnalo viršelį.

Saulynos vardas jos gyvenime taip įsišaknijęs, kad Saulyna ją vadina ne tik didžioji dalis draugų, taip merginą šaukia net tėvai. „Kai gimiau mama man norėjo duoti Saulynos vardą, tėtis – Kristinos. Tėtis laimėjo, tačiau dabar turiu du vardus, nuo mažumės jiems esu ir Kristė, ir Saulė tuo pačiu“, – šyptelėjo Kristina.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kristina Lusaitė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kristina Lusaitė

Šeštadienį ji ir Marijus vienas kitam ištarė vieną svarbiausių „taip“ gyvenime. Pasveikinti jų susirinko beveik šimtas svečių. „Į vestuves kvietėme tik mudviejų šeimų narius ir pačius artimiausius draugus, su kuriais iš tiesų norisi pasidalinti savo švente ir begaliniu džiaugsmu“, – Žmonės.lt kalbėjo Kristina.

Ji prasitarė, kad vestuvių jis laukė nuo tos dienos, kai pradėjo jas planuoti. Prie šventės prisidėjo ir renginį organizavusi Rasa Arlauskienė, gėlėmis rūpinosi Mantas Petruškevičius. Daug idėjų pasiūlė ir pati Kristina, jai padėjo ir Marijus.

„Vienas kitą papildydami, besidalindami idėjomis sukūrėme nepakartojamos šventės planą. Vyrams dažnai būna gana sudėtinga išlaikyti dėmesį, kai kalba pradeda eiti apie gėles, kaspinus ir papuošimus... Labai džiaugiuosi, kad Marijus visada buvo greta, pats siūlė idėjas. Jausdama jį šalia suprantu, kad ši šventė svarbi ir jam“, – sakė Kristina.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Pasak nuotakos, svarbiausia atrasti tinkamą žmogų, su kuriuo iš tiesų nori kurti gyvenimą drauge. Esą kai toks atsiranda tavo kelyje, tuomet ir vestuvės, ir šeima tampa trokštamu dalyku. „Man Marijus – būtent tas žmogus“, – neslėpė ji.

Pora sako ilgą iki draugystės pradžios buvo tiesiog pažįstami, kurie turėjo bendrų pažįstamų ir vis susitikdavo kokiuose nors renginiuose ar koncertuose. Tačiau laikui bėgant ėmė vis daugiau kalbėtis, pradėjo pastebėti, kad nuomonės, pomėgiai, požiūriai sutampa.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kristina Lusaitė ir Marijaus Mazuch
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kristina Lusaitė ir Marijaus Mazuch

„Tikriausiai tai ir buvo gražios draugystės pradžia. Viskas vyko pamažu, bendravome, džiaugėmės buvimu drauge, palaikėme vienas kitą ir ilgainiui supratome, jog vienas kitam esame būtent tie žmonės, su kuriais norėtųsi praleisti gyvenimą. Beje, Marijus dar ir labai originalus – todėl tikrai mokėjo mane nustebinti ir sužavėti“, – sakė Kristina.

Marijus – turtingas verslininkas, Kristina – žavi, vyrų dėmesio nestokojanti moteris. Abu jie sulaukia daug priešingos lyties dėmesio. Kaip jiems pavyksta nepavyduliauti? Pasak nuotakos, kai su žmogumi gera būti, apie kitų rodomą dėmesį net negalvoji. „Su Marijumi džiaugiamės vienas kitu, džiaugiamės tarpusavio bendravimu, todėl kitų dėmesio mums nereikia, nėra ko pavydėti“, – šyptelėjo ji.

Pora itin vertina pasitikėjimą ir pagarbą vienas kitam, todėl kurdami santykius stengiasi laikytis šių vertybių. „Mane labai sužavėjo, kai Marijus supažindino su savo šeima. Pamačiau, kaip jis myli ir gerbia savo mamą, močiutę. Juk sako, kad jei vyras myli mamą, tai mylės ir savo gyvenimo moterį“, – prasitarė Kristina.

Šventės dieną jaunavedžių vestuvės priminė pasaką. Daug gražių, puošnių detalių. Akį traukė ir nuotakos suknelė, kuri neabejotinai yra vienas svarbiausių šventės akcentų. Kristiną jai svarbią dieną puošė dizainerė Aurelija Beliakaitė, ji vilkėjo jos kurtą suknelę.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

„Į Aureliją kreipiausi turėdama savo vestuvinės suknelės viziją, o ji sugebėjo ne tik šią viziją įgyvendinti, bet ir paversti ją dar nuostabesne. Tai tikras mudviejų sukurtas šedevras. Suknelė – mano, man ir pagal mane. Puikesnės tiesiog neįsivaizduoju“, – džiaugėsi Kristina.

Jaunikį puošė dizaineris Egidijus Sidaras. Laikydamasi tradicijos pora nusprendė vienas kito drabužius išvysti tik vestuvių rytą. Esą anksčiau laiko pamatyti kaip vilkės sutuoktinis – blogas ženklas.

Savo santuoką jaunieji įprasmino užmaudami vienas kitam stilingus klasikinius žiedus. Jie gana paprasti, nepuošti nei kičiniais braižiniais, nei perlais ar briliantais. „Abu tikime, kad vestuviniai žiedai turi būti tvirti juk tai vienas iš pagrindinių santuokos simbolių, kuriuo pasižadi kitam žmogui“, – sakė Kristina.

Poros vestuvių liudininkais tapo Kristinos pusseserė ir vienas geriausių Marijaus draugų. Šie žmonės jiems – brangūs ir artimi.

Po vestuvių Kristina priėmė vyro pavardę ir tapo Kristina Mazuch.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Jiedu neslepia jau pagalvojantys ir apie šeimos pagausėjimą, tačiau kol kas vaikų susilaukti dar neketina. „Kaip ir kiekviena būsima šeima – daug kalbamės apie ateitį, apie vaikus. Bet bent jau pirmaisiais metais jų neplanuojame susilaukti. O ateityje... greta savęs matome mažiausiai du mažylius“, – prasitarė Kristina.

Atšventę vestuves jiedu ketina išvykti kelioms dienoms atsipūsti prie Baltijos jūros. „Tiek man, tiek Marijui vasarą labai smagu ir Lietuvoje. Juk turime tokį gražų pajūrį! Nežinau, ar tai vis dar galima vadinti povestuvine kelione, tačiau rudenį patrauksime kiek toliau. Esame suplanavę kelionę į egzotiškąjį Balį, kuriame abu lankysimės pirmą kartą“, – pasakojo Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius