Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš metus prabangias vestuves atšokęs kriptomilijonierius Paulius Aršauskas paliko žmoną su vaiku

Lygiai prieš metus – 2017-ųjų liepos 7 dieną – vestuves atšventę kriptomilijonierius Paulius Aršauskas (27) ir Diana Taraškevičiūtė (27) pirmąsias santuokos metines sutinka atskirai. Poros santykius ištiko krizė, sutuoktiniai jau kurį laiką nebegyvena kartu.
Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie tai, kad Aršauskų santykiai braška, 15min pranešė pastabus skaitytojas. Penktadienio vakarą redakciją pasiekė nuotraukos, kuriose matyti, kaip Paulius romantiškai leidžia laiką su kita mergina Egle. Nuotraukos buvo paviešintos ir socialinėje erdvėje.

15min susisiekus su P.Aršausku, šis iš pradžių bandė neigti, jog leidžia laiką su kita moterimi, galiausiai prisipažino, kad su žmona Diana pastaruoju metu praleidžia vis mažiau laiko.

Socialinių tinklų/ 15min nuotr./Paulius Aršauskas Nidoje su kita moterimi
Socialinių tinklų/ 15min nuotr./Paulius Aršauskas Nidoje su kita moterimi

„Nenoriu komentuoti ir kol kas apie tai kalbėti, esu atsiribojęs šiuo klausimu. Tačiau taip, mes gyvename atskirai. Šiuo metu“, – 15min sakė P.Aršauskas.

Nuotraukose pažymėta, kad su žavia šviesiaplauke mergina Paulius laiką leidžia Nidoje. Apie tai, kad pastarąsias dienas jis poilsiauja Neringoje, matyti ir iš kitų, jo paties paviešintų, nuotraukų socialiniuose tinkluose, čia jis su bičiuliais dalyvauja festivalyje „Pudra. Medaus mėnuo Nidoje.“

Santuoka braška? „Laikas parodys“, – sakė P.Aršauskas.

Tačiau jo žmona D.Taraškevičiūtė apie judviejų santykius kalba konkrečiau. Pasak jos, santuokoje nebėra ką lipdyti, ir tik laiko klausimas, kada jie teismui pateiks skyrybų dokumentus.

„Nei viena save gerbianti moteris nebūtų su tokiu žmogumi“, – 15min kalbėjo D.Taraškevičiūtė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka

Minėta šviesiaplaukė mergina P.Aršausko kompanijoje D.Taraškevičiūtei ne naujiena, apie judviejų santykius ji sako žinojusi jau kurį laiką, jie esą tęsiasi daugiau nei mėnesį. Tiek laiko Diana ir Paulius nebegyvena kartu.

„Man labai keista, kaip ji gali taip elgtis. Ji pažįsta ir mano šeimą, žino, kad yra mažas vaikas (Diana ir Paulius augina keturių mėnesių dukrą, – Red.) – tai protu nesuvokiama“, – kalbėjo D.Taraškevičiūtė.

Ji tikina su vyru bandžiusi kalbėtis, spręsti situaciją, bandė iš naujo lipdyti santykius. Tačiau, kaip tikina, „jam svarbesni visai kiti dalykai“.

„Jūs patys matote, kokios žmogaus vertybės ir kokie jo prioritetai. Šiuo metu šeima jam nėra tokia svarbi, kad jis būtų su ja“, – sakė D.Taraškevičiūtė.

15min primena, kad Paulius ir Diana susituokė 2017 metų liepos 7-ąją, specialiai pasirinkę magiškų 7-ukų paženklintą datą.

Į pačioje Vilniaus širdyje vykusias vestuves jie atvyko prabangiu „Rolls-Royce“ automobiliu, rožėmis, bijūnais ir hortenzijomis išpuoštoje Vilniaus arkikatedroje jiems buvo nutiestas raudonas kilimas. Nuotaka pasirinko princesišką įvaizdį, jaunikiis vilkėjo smokingą.

Iki vestuvių pora draugavo porą metų, nors pažįstami buvo nuo penktos klasės.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7-tukais paženklintos vestuvės: Katedra, raudonas kilimas ir „Rolls-Royce“ atvykusi nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius