Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Pudros“ dalyvius Editos Daniūtės vyras pribloškė išskirtiniu įvaizdžiu: priminė Conchitą Wurst

Penktadienį Lietuvos pajūryje trankiai prasidėjo paslaptingasis festivalis „Pudra1444“. Palangoje, prezidentinėje viloje „Auska“, vykusiame keturių dienų renginyje dalyvavo būrys ryškiausių pramogų pasaulio atstovų. Tarp jų šmėžavo ir daugelį pasirinktu įvaizdžiu nustebinęs šokėjos Editos Daniūtės (dabar – Editos Gozzoli) vyras Mirko Gozzoli.
Mirko Gozzoli, Edita Daniūtė
Mirko Gozzoli, Edita Daniūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Editos Gozzoli sutuoktinis Mirko Gozzoli renginyje pritraukė tikrai ne vieną žvilgsnį. Įšokęs į aukštakulnius, pasidabinęs įspūdingu peruku ir Ievos Žukauskaitės darytu makiažu, jis, komentatorių nuomone, „pavogė visą šou“. Nuotraukose Edita ir Mirko pozavo drauge su pasaulio sportinių šokių čempionais Ieva ir Evaldu Sodeikomis.

View this post on Instagram

#gozzoli❤️ #pudra #party

A post shared by Edita Daniute (@edita_daniute) on

Po įrašais instagrame nusidriekė komentarų eilės: kas gyrė išskirtinį Mirko įvaizdį, kas išreiškė ir nuostabą dėl to, ko, turbūt, kiekvieną dieną nepamatysi. „Ta čikita šalia tavęs tai wow“, „kokia koja, Mirko“, „karščiausia moteris su barzda, kokią esu matęs“, „Conchita Wurst turi didelį konkurentą“, „Mirko nuostabus“, – rašė komentatoriai.

Kaip vyro pasirinktą įvaizdį vertinate jūs? Nuomonę išreikškite apklausoje!

15min jau rašė, kad šiuo metu Edita ir Mirko Gozzoli yra apsistoję Lietuvoje. Dar gegužės mėnesį jie portalui pasakojo apie tai, kaip karantinui prispaudus pasidarė savo pirmąsias gyvenime tatuiruotes. Dabar laiminga pora džiaugiasi jųdviejų jausmus dar labiau įtvirtinusiais piešiniais ant rankų, kurie turėtų laikytis visą gyvenimą. Be to, Edita taip įgyvendino savo seną svajonę.

„Seniai norėjau tatuiruotės, bet vis neprisiruošdavau“, – anksčiau sakė šokėja.

Asmeninio albumo nuotr./Mirko Gozzoli ir Edita Gozzoli
Asmeninio albumo nuotr./Mirko Gozzoli ir Edita Gozzoli

Į tatuiruočių saloną tuo metu Edita ir Mirko nuskubėjo su nuotraukoje drauge su jais pozuojančia žinoma šokėjų pora – Ieva ir Evaldu Sodeikomis.

Vis dėlto šokėja atskleidė, kad pirminė idėja buvo kiek kitokia. Mirko tatuiruotės darytis neplanavo, o Edita turėjo išsitatuiruoti karūną ant piršto. Tačiau to teko atsisakyti, mat šios ilgai nesilaiko, jas kas porą mėnesių reikia koreguoti. Taip drauge Gozzoli šeima nusprendė darytis poros tatuiruotes.

Editos ir Mirko Gozzoli akimirkos Laisvės alėjoje – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius