Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radijo eteryje žmoną suradęs Simas Kučas: piršlio pareigos atiteks Orijui Gasanovui

Penkias savaites ZIP FM radijo eteryje vykusios teniso trenerio Simo Kučo žmonos paieškos – baigtos. Savaitgalį įvyko pirmojo tokio projekto Lietuvoje finalas, kurio metu iš daugiau nei pusantro tūkstančio kandidačių žinomas vyras neatsilaikė restoranų konsultantės ir maisto tinklaraštininkės Urtės Mikelevičiūtės-DerVynas (33) žavesiui.
Simas Kučas ir Urtė Mikelevičiūtė-DerVynas
Simas Kučas ir Urtė Mikelevičiūtė-DerVynas / Asmeninio albumo nuotr.

„Tai linksmiausias dalykas mano gyvenime. Visad žinojau, kad vyras atsiras pačioje netikėčiausioje situacijoje. Šis projektas tik patvirtino mano intuiciją“, – po tiesioginio eterio geros nuotaikos neslėpė garsi vyno žinovė, žiniasklaidos apžvalgininkė kulinarijos klausimais ir tinklaraštininkė Urtė DerVynas.

„Negūglinau, neskautinau, nečytinau. Nenorėjau žinoti, kaip merginos atrodo. Tai šio projekto žavesys. Mane turėjo „paimti“ bendravimu. Urtė „paėmė“. Sužavėjo savo nuoširdumu, sveiku humoru, paprastumu. Na ir dovanomis. Prieš finalinę laidą į studiją atkeliavo jos dovanotas vieno geriausių Lietuvos restoranų pagamintas desertas. Į širdį Urtė pateko ne tik per ausį, bet ir per skrandį“, – galimai būsimos žmonos pasirinkimą komentuoja S.Kučas.

Piršlio vieta jau rezervuota Orijui Gasanovui

ZIP FM laidos vedėjai Simona Alabavičiūtė-Bandita ir Orijus Gasanovas pačių sugalvotą projektą „Simas Kučas ieško žmonos“ vadina itin vykusiu.

„Sulaukėme daugiau nei pusantro tūkstančių anketų. Mano nuomone, pirmą kartą panašaus pobūdžio projekte dalyvavo tokios rimtos, ne išgarsėti, o tikros meilės ieškančios moterys ir merginos. Kandidačių srautą padidino tai, kad anketas pildė ne pačios vienišės, o jų draugės arba draugai. Turėjome gydytojų, dėstytojų, renginių vedėjų, kulinarių, teisininkių ir net policininkių“, – apie vasaros projektą pasakoja Orijus.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Alabavičiūtė-Bandita ir Orijus Gasanovas
Asmeninio albumo nuotr./Simona Alabavičiūtė-Bandita ir Orijus Gasanovas

„Dėl Simo varžėsi moterys nuo 16 iki 48 metų. Buvo ir tokių, kurioms Simas būtų jau trečias sutuoktinis. Buvo bandžiusių apeiti eterį, rašiusių jam asmeniškai ir davusių suprasti, kad joms užtektų ir vienadienio nuotykio. Bet mūsų Simas ne toks. Jis atstovėjo, buvo kategoriškas, parodė, kad nesąmonės jo nedomina.

O finale buvo tikrai nelengva. Visos keturios finalistės – labai stiprios. Visoms tiesioginiame eteryje pateikėme sudėtingas situacijas, klausėmės, kaip reaguos. Tai vienintelis būdas radijuje išsiaiškinti antros pusės tinkamumą. Džiaugiamės padėję bičiuliui susirasti žmoną, o kas bus toliau, matysime“, – šypsosi Simona-Bandita.

Asm ir Arch nuotr. /Urtės Mikelevičiūtės-DerVynas
Asm ir Arch nuotr. /Urtės Mikelevičiūtės-DerVynas

Kas bus toliau, naujai iškepta šou pasaulio pora neišduoda. Urtė DerVynas būtų nieko prieš su Simu artimiau susipažinti teniso treniruotėje su šampanu jos pabaigoje. O S.Kučas užtikrintas – piršliu jo vestuvėse bus Orijus Gasanovas.

„Žinau, kad Orijus svajoja tapti piršliu arba krikšto tėčiu. Žinau, kad vienintelio kvietimo tapti krikštatėviu Orijus sulaukė iš „Maximos“ kasininkės Audronės, bet nepažinojo jos vaikų, todėl neišdrįso. Šįkart viskas bus paprasčiau – mano vestuvėse Orijus sėdės su piršlio juosta“, – juokiasi išrinktąją suradęs S.Kučas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius