-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžis pažėrė kritikos „Eurovizijos“ komisijai: „Ji manęs iš principo nepraleistų“

„Dabar tiek daug dainuojančių, kad tuoj plojančių nebeliks“, – negailėdamas kritikos jauniesiems atlikėjams rėžė Radžis. Viena spalvingiausių muzikinio pasaulio asmenybių, garsėjanti ne tik melodingomis dainomis, bet ir aštriu liežuviu, neslepia nusivylimo šiuolaikine atlikėjų karta.
Radži
Radži / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjos Kristinos Rimienės kalbintas Radžis buvo kaip visuomet atviras ir tiesmukas – scenoje nebėra lietuviškumo, o stebint jaunųjų atlikėjų pasirodymus apima jausmas, kad dainuoti savo gimtąja kalba yra gėda, nemadinga. Tačiau, pasak atlikėjo, tokių dainininkų karjera dažniausiai susiduria su realybe vos pasibaigus eiliniam televizijos projektui, nes jie neturi savo repertuaro ir nesupranta, kad Vilnius – tai dar ne visa Lietuva.

Klius ir jaunosioms dainininkėms, kurių pasirodymai, pasak Radžio, labiau primena striptizą, o ne koncertą. „Joms juk niekas už tai nesumokės, o į gatvę išeiti reikės. Po to sako – nėra koncertų. Kas gi pas tokią eis. Striptizą galima nueiti pažiūrėti ir šiaip“, – iš peties kerta laidos svečias. „Sakau ką galvoju. Kartais, žinoma, išsprūsta“...

TV3 nuotr./Radžis ir Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Radžis ir Kristina Rimienė

„Eurovizijos“ Radžiui nereikia

Paklaustas apie dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankose, atlikėjas kirto iš peties: „Eurovizijos“ jam nereikia.

„Žinau savo galimybes ir savęs nepervertinu, kaip tai daro daugelis dalyvaujančių. Jei dalyvaučiau atrankoje – komisija manęs iš principo nepraleistų, o cirkintis prieš žmones – ne man“, – TV3 laidoje, kuri bus rodoma sekmadienio rytą, atviravo atlikėjas.

Radžis negaili kritikos „Eurovizijos“ konkurso atrankos komisijai, kurią, pasak jo, sudaro statybininkai, didžėjai, vedėjai ir tik keli, suprantantys muziką. Dainininkas sako ką galvoja – draugai renka draugus, tačiau šių metų pasirinkimu jis patenkintas, nes lyrinės, verkšlenančios ar rėksmingos dainos jam atsibodo, o amžina kritika, kodėl išrinktas tas, o ne anas, jam įkyrėjusi. Tai, pasak Radžio, tiesiog pavydas.

Laidos vedėjos K.Rimienės paklaustas apie surenkamas pilnas arenas, Radžis nesididžiuodamas atsakė, kad jam niekam nieko įrodinėti nereikia: „Neužmigau, einu į priekį ir darau. Esu mėgstamas žmonių ir tai vertinu“. Radžis yra puikus pavyzdys, kaip išgarsėjus televizijos projekte nepaleisti sėkmės paukštės ir tapti atlikėju, kurio vardas žinomas kiekvienam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius