Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrė realybės šou „Sala“ laimėtojai Nerijus ir Reda: „Tai buvo tikra ir nesuvaidinta“

Prieš mėnesį praūžęs ir daug aistrų sukėlęs realybės šou „Sala“ suvedė papuošalų ir drabužių kūrėją Redą Matuliauskaitę ir naktiniame klube Tenerifėje apsaugos darbuotoju dirbantį raumeningąjį Nerijų Pakamorę. Pora šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo neilgai. Socialinio tinklo paskyroje vaikinas paskelbė – jiedu suka skirtingais keliais.
Nerijus Pakamorė ir Reda Matuliauskaitė
Nerijus Pakamorė ir Reda Matuliauskaitė / LNK nuotr.

„Meilė suteikia sparnus, kibirkščiuojančios gyvybės mūsų mintims ir jėgų kūnui. Ji pakelia aukštyn, virš niūrių debesų ir ištirpdo liūdesį bei vienatvę. Vedami stiprių jausmų mes krečiame kvailystes ir laužome sienas, mes einame kaip tankai dėl savo meilės...

Ir apdegame savo sparnus, kaip drugelis į tamsios nakties ugnį... Kartais mums lemta patirti tai. Skauda. Ir taip nutiko mums su Reda. Mūsų draugystei atėjo pabaiga. Draugystei, kuri, nė vienas nedrįs suabejoti, buvo tikra ir nesuvaidinta... Bučiniai ir apsikabinimai, visos jaudinančios šypsenos, jautrūs prisilietimai ir netikėti prisipažinimai, pykčiai ir aistringi susitaikymai.

LNK nuotr./Reda Matuliauskaitė ir Nerijus Pakamorė
LNK nuotr./Reda Matuliauskaitė ir Nerijus Pakamorė

Nė vieną akimirką mūsų jausmams nedarė įtakos jokia kūrybinė grupė ar pašaliniai žmonės. Mes bandėme vienas kitą sudėtingiausiose užduotyse ir painiausiuose meilės trikampiuose, mes pažinome vienas kitą geriau nei ilgus metus santuokoje gyvenantys partneriai vienas kitą pažįsta, mes ėjome, klupome ir vėl kėlėmės, nes mūsų vizija buvo stipresnė už aplinkos įsivaizdavimus.

Nes tai jausmai, kurie užgimė realybės šou „Sala“ ir taip pat gyvavo už jos ribų iki mes supratome, jog nebėra išeities mūsų jausmams augti ir ateičiai vystytis. Atstumas mus sujungė, bet atstumas mus ir išskyrė. Mes neberandame išeities iš padėties ir esame priversti padėti tašką šioje istorijoje, su visa skaudančia širdimi. Tačiau su pačiais gražiausiais prisiminimais, kurie yra sukelti į šias kelias minutes nuostabiausių akimirkų video. Tai lyg gražiausių nuotraukų albumas, kuris visada sukels šypseną, kada beatsiverstum jį.

Niekas nebuvo ir nėra kaltas. Tai mūsų pasirinkimas. Džiaugiuosi, jog galime jį priimti ramiai ir adekvačiai. Tegyvuoja tyra meilė ir te niekas negali jos sugriauti. Jei mylite – jūs jau turtingas. Dėkojame visiems buvusiems su mumis!“, – socialinio tinklo paskyroje apie skyrybas pranešė Nerijus.

Anksčiau N.Pakamorė yra sakęs, kad yra dėkingas projektui už galimybę rasti savo žmogų – Redą. Vyras neslėpė, kad jaučia jai simpatiją: „Atrankoje į šou sakiau, kad man svarbiausia susirasti antrąją pusę, o įsimylėti ir laimėti pagrindinį prizą, tai jau prilygtų aukso puodui. Dabar taip ir jaučiuosi“, – sakė Nerijus.

LNK nuotr./Nerijus Pakamorė ir Reda Matuliauskaitė
LNK nuotr./Nerijus Pakamorė ir Reda Matuliauskaitė

„Tikrai nieko nesitikėjau ateidama čia, galvojau, atvyksiu gerai praleisti laiko, pažaisti, o išėjo taip, kad prisižaidėme, netyčia“, – savo vaikino glėbyje anksčiau juokėsi Reda.

15min susisiekus su mergina ir paklausus, ar šie santykiai nebuvo tik projekto režisūra, ji patikino, kad poros meilė buvo tikra ir nesuvaidinta.

„Musų jausmai nebuvo suvaidinti nė vieną sekundę, gal kitos poros ir žaidė, bet mes siejome savo gyvenimus, puoselėjome jausmus, o saloje išgyvenome pačias tikriausias emocijas“, – sakė R.Matuliauskaitė.

Visgi porai pasukus skirtingais keliais, gerbėjai susimąstė, kas vyks į Tailandą. 15min susisiekus su Nerijumi, jis teigė, kad kol kas šis klausimas dar yra sprendžiamas. Tikėtina, kad kelionė atiteks jam arba Redai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius