-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reanimacijoje gydytas Kastytis Kerbedis išleistas iš ligoninės

Prieš kelias savaites Panevėžio ligoninėje atsidūręs atlikėjas Kastytis Kerbedis (55) sparčiai sveiksta. Pranešama, kad po atliktos operacijos pavyko išvengti komplikacijų ir scenos grandas toliau gydosi namuose.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

K.Kerbedis į ligoninę pateko vasario 8-ąją, jam tą pačią dieną skubiai atlikta operacija. Kaip žiniasklaidai atskleidė artimi šaltiniai, operacija tądien praėjo sėkmingai ir sklandžiai, tačiau baimintasi dėl komplikacijų. Vis dėlto, atrodo, kad lietuviškos scenos legenda dabar laikosi žymiai geriau.

Praėjus savaitei po operacijos Kastytis Kerbedis buvo išleistas namo, sparčiai sveiksta. Tiesa, jam dar kurį laiką teks itin atidžiai rūpintis savo sveikata, laikytis lovos režimo.

15min susisiekus su Panevėžio ligoninės chirurgu Andriumi Račkausku, jis paciento prašymu situacijos nekomentavo. Vis dėlto apžvelgęs bendrą situaciją, sakė, kad dažniausiai po tokių operacijų gydymosi laikotarpis užtrunka apie savaitę.

Taip pat pabrėžiama, kad pacientams po operacijos privalu daugiau dėmesio skirti poilsiui, prižiūrėti mitybą.

Apie pagerėjusią sveikatą gerbėjams pranešė ir juos nudžiugino ir pats Kastytis Kerbedis. Savo feisbuke jis parašė, kad jaučiasi daug geriau, dėkojo profesionaliems daktarams ir atsiprašė visų, kuriems teko sunerimti dėl netikėtai pasirodžiusios žinios apie jo sveikatos sušlubavimą.

15min primena, kad artimas bičiulis Justinas Stašys „TV3 Žinioms“ atskleidė, kad atlikėją pakirto ūmūs skrandžio skausmai. K.Kerbedžio bičiulis tvirtino, kad iki tol jokiomis rimtesnėmis sveikatos bėdomis atlikėjas nesiskundė.

Prieš mėnesį baigėsi didysis atlikėjo koncertų turas per Lietuvą, tad bičiulis spėja, kad organizmas neatlaikė įtampos ir didžiulio nuovargio.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kastytis Kerbedis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kastytis Kerbedis

„Gal pervargo po turo. Buvo daug nervų. Nelengva atlaikyti, o nervai per skrandį ir kerta dažnai. Taip turi pasiruošti, kad 6–7 tūkst. žmonių patiktų. Tai nėra lengva“, – pasakoja J.Stašys.

Apie netikėtai suprastėjusią atlikėjo sveikatą 15min patvirtino ir „Pabo Latino“ klubo atstovas Gintas Teslia, jis tikino žinojęs apie planuotą planinę operaciją.

„Man ryte paskambino jo asmeninis gydytojas, pranešė apie situaciją. Kastytis man ir anksčiau buvo užsiminęs apie sveikatos problemas, pasakojo, kad jam planavo atlikti planinę operaciją.

Vis dėlto situacija pablogėjo, todėl jis jos tiesiog nesulaukė. Mums paskambino ryte iš ligoninės reanimacijos skyriaus ir pranešė, kad jis yra reanimuojamas“, – 15min teigė klubo atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius