Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reguliariai pas psichoterapeutą besilankantis Vidas Bareikis: „Turėjau ir nerimo priepuolių“

Vidas Bareikis – žmogus, kurį mėgsta, ko gero, plačiausia Lietuvos žmonių auditorija, nuo vaikų iki garbaus amžiaus močiučių. Garsus aktorius, režisierius, dainininkas žengė į naują gyvenimo etapą – stovi už kiekvieną dieną LNK televizijos ekrane rodomos „VIDO VIDeO“ laidos vedėjo vairo. Šį antradienio vakarą 20 val. LNK televizijos eteryje, „Bus visko“ laidoje atlikėjas papasakos, kokia yra viso to kaina.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Vidas Bareikis

Kalbėdamas apie savo aktyvų gyvenimą, Vidas prisipažino, kad kartais tempas būna toks didelis, jog privalo susidoroti ir su šiandien moderniąją visuomenę itin dažnai kamuojamais nerimo priepuoliais. „Pastaruoju metu jaučiu, kad baisiai išsitaškau, kartais nebegaliu. Ir tą kūnas pasako. Turėjau ir nerimo priepuolių, tokių, kur tiesiog mirties baimė užplūsta, pasijauti nestabilus ir supranti, kad nebeišeina nieko padaryti. Esi toks kabantis ant ašarų ribos“, – prisipažįsta V.Bareikis.

Vyras papasakojo ir apie savo asmeninį gyvenimą bei santykius su žinoma atlikėja Jurga Šeduikyte, kuriuos jiedu pradėjo būdami skirtinguose gyvenimo etapuose.

„Kai susipažinom su Jurga, truputį padraugavom, išsiskyrėm, dvejus metus nesimatėm ir tada kokių 21-erių ar 22-ejų metų vėl susiėjom. Ji tuo metu buvo labai gerai uždirbanti Lietuvos atlikėja, o aš – studenčiokas. Taip buvo, kad pardėj aš didelius maišus nešu, o jinai apmoka. Tuo metu žiauriai parinaus. Galvodavau, kaip lievai, kad neturiu tų pinigų. Arba – kaip lievai, kad Jurgą žino, o manęs ne. Šeduikytės vyras – buvo pastovi replika“, – žodžių į vatą nevyniojo dabar žinomas vyras.

Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis, Jurga Šeduikytė su sūnumi Adu
Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis, Jurga Šeduikytė su sūnumi Adu

V.Bareikis papasakojo ir apie tai, jog pastaraisiais metais nuolat lankosi pas psichoterapeutą.

„Tai yra mano privaloma rutinos dalis. Kaip mano draugas labai gerai įvardino – tai yra psichologinė higiena, ir mes privalome ja užsiimti. Ne gydymu, ne kažkuo, o higiena. Kaip tu išsiplauni galvą ar išsiplauni savo smirdantį kūną po treniruotės, taip tu kas mėnesį ar dvi savaites turi eiti viduje šiek tiek pravalyti situaciją, dulkes, visus tarantulus. Paglostyti savo tarantulą, suprasti, kad tu jo niekur neišmesi, bet sakyti – aš tave valdau ir tu ramiai čia sėdėk, mano mielas monster (liet. monstre). Nes kai paleidi tuos tarantulus, jie sprogsta ir viską užvaldo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius