Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Remigijaus Žiogo žmona laukiasi trečio vaiko: „Vieni dovanų lauks po egle, mes – ligoninėje“

Artėjančios žiemos šventės renginių vedėjo Remigijaus Žiogo namuose bus ypatingos. Šiemet tarpušvenčiu šeima laukia šeimos pagausėjimo.
Remigijus Žiogas su žmona Rovena ir dukromis
Remigijus Žiogas su žmona Rovena ir dukromis / Eglės Liepos nuotr.

Remigijus ir Rovena šiuo metu augina dvi dukreles – vienerių Rėją ir aštuonerių Rianą. Tačiau jau už vos poros savaičių jų šeimą papildys dar vienas vaikas.

„Laukėme tyliai iki šios dienos, antro vaikelio besilaukdami irgi niekam nieko nesakėme. Žmona yra menininkė, nemėgsta viešinti tokių dalykų, tad tikrai gausiu velnių dėl šio pokalbio. Bet tai yra džiaugsmas, o džiaugsmais reikia dalintis.

Kai Lietuvoje mažėja vaikų, mes norime parodyti ir pasakyti, kad reikia daugiavaikių šeimų Lietuvoje. Mus taip augino, kad vaikų turi būti Dievui, tėvynei ir sau – trys vaikai“, – 15min sakė Remigijus Žiogas.

Eglės Liepos nuotr./Remigijus Žiogas su žmona Rovena ir dukromis
Eglės Liepos nuotr./Remigijus Žiogas su žmona Rovena ir dukromis

Pasak renginių vedėjo, nors ir laukiasi su žmona trečiojo vaikelio, jaudinasi pora lygiai taip pat.

„Šįkart dar gims berniukas! Vardo dar neatskleisime. Tiesą sakant, visada svajojau, kad pirmas ir antras būtų berniukai, o trečias vaikas – palepinimui, išpuoselėta gražuolė mergaitė. Gavosi atvirkščiai“, – juokėsi jis.

Gandrai Žiogų šeimą turėtų aplankyti gruodžio pabaigoje arba sausio pradžioje: „Vieni laukia dovanų po eglute, o mes – ligoninėje. Man svarbiausia, kad negimdytų tą dieną, kai turėsiu renginį. Kai gimė antroji dukra, man buvo vasarą kaip tik vestuvės... Dabar irgi renginių maratonas, tai esu įtampoje. Bijau, kad nebūčiau išvykęs, nesinori ir klientų nuvilti, ir šeimos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius