Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Remigijus Daškevičius pateikė savo atsaką: provokuojančiame kūrinyje – užuominos apie draugo išdavystę

Neseniai per visą Lietuvą nuvilnijęs skandalas, palietęs socialinių tinklų žvaigždę Karoliną Meschino ir grupę „Flying Saucer Gang“, įgauna naujų spalvų. Penktadienio popietę grupė su Remigijumi Daškevičiumi priešakyje žengė netikėtą žingsnį – išleido provokuojančią dainą, kurioje, regis, apdainuojama skandalinga situacija. Iškart imta spėlioti, kad kūrinio žinutė skirta išdavyste kaltinamam OG Version.
Remigijus Daškevičius-Remis, Karolina Meschino, OG Version
Remigijus Daškevičius-Remis, Karolina Meschino, OG Version / Organizatorių ir 15min nuotr.

Lietuvos pramogų pasaulį sudrebinęs skandalas kilo dar praeitą savaitę, kai internetinėje erdvėje pradėta dalintis istorijomis, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju, „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su kitu grupės nariu, Remigijaus draugu Dominyku Ježeriu-OG Version.

Internautai spėliojo, kad būtent OG Version išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, o ir pati Karolina sulaukė daugybės negatyvių žinučių, dėl kurių tam tikrą laiką net buvo užsišaldžiusi instagramo paskyrą.

Netrukus paaiškėjo, kad OG Version nebekoncertuoja su „Flying Saucer Gang“, o tylą nutraukusi K.Meschino pripažino, kad su juo iš tiesų yra pora. Vis dėlto ji tikino, kad pasklidusios kalbos apie išdavystę nėra tiesa.

Sausio 8 dieną Karolina grįžo į instagramą, tačiau panašu, kad tuo ši istorija toli gražu nesibaigė, o tik įgavo dar daugiau spalvų. Regis, dabar savo versiją pateikė ir R.Daškevičius.

Penktadienį pasirodė „Flying Saucer Gang“ daina „Šaukštai po pietų“. Internautai iškart ėmė spėlioti, kad joje apdainuojamas kilęs skandalas, o provokuojantis kūrinio tekstas ir visa dainos žinutė skirta būtent į skandalo sūkurį patekusiam dabar jau buvusiam grupės nariui OG Version.

„Didžiausias draugas / Šaukštai po pietų / Tavo kieme pranašauju lietų / Ne bahuras, kad tave su savim sietų / O pas mane į koncą jau nebėra vietų / Po tokių dalykų iš manęs gali tikėtis tiktai pykčių ir pagiežos“, – tokiais žodžiais pradedama daina.

Požymių, kad daina atspindi minėtą situaciją ir skiriama būtent OG Version, netrūksta ir tolimesniame tekste: „Po mano stogu karjeros siekei, nes buvo tau patogu / Laikiau aš draugu, kol buvai tu urodu / Tu mano akyse nedrįsk pasirodyt.“

Išgirskite dainą (įspėjame, kad tekste yra necenzūrinių žodžių):

VIDEO: Flying Saucer Gang - Šaukštai Po Pietų (Prod. By 335d X Furytto)

15min susisiekus su grupės „Flying Saucer Gang“ vadybininku Matu Budreika ir pasiteiravus, kokia iš tiesų yra šios dainos žinutė bei kam ji skirta, šis komentuoti plačiau atsisakė, tačiau pripažino, kad viskas užfiksuota kūrinio tekste.

„Turbūt patys žodžiai viską pasako“, – 15min teigė M.Budreika.

15min primena, kad K.Meschino neseniai pripažino, kad pastarąsias dienas susidūrė su didele ataka, instagrame dėl šios situacijos ji sulaukė ne vienos žinutės. Tai, ką ji patyrė, buvo, kaip pati sako, beprotiškai sunku.

Kalbėdama su 15min mergina teigė, kad situacija yra labai sunki, ji jaučia didelį spaudimą, iš gerbėjų sulaukė ir patyčių. Kaip pati sako, ne vienas net grasino.

Vis dėlto ji pabrėžia, kad daug kalbų sulaukusi jos draugystė su Dominyku prasidėjo tik tuomet, kai ji išsiskyrė su Remigijumi Daškevičiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius