Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renginių industrijos asociacija tiesia pagalbos ranką ligoninėms: svarbiausia veikti išvien

Praėjusią savaitę daugiau nei 80 šalies renginių organizavimo sektoriuje veikiančių įmonių nusprendė įsteigti Renginių industrijos asociaciją ir kreipėsi į Vyriausybę su pasiūlymais, kaip išsaugoti renginių industrijoje veikiančias įmones ir daugiau nei 13 tūkstančių darbo vietų. Daugumos asociacijos narių veikla šiuo metu yra visiškai sustabdyta dėl šalyje Vyriausybės įvestų apribojimų, susijusių su COVID-19 virusu, todėl savo komandas, turinčias puikius organizacinius gebėjimus, įmonių vadovai nukreipė imtis naujos visuomeninės veiklos.
Gediminas Jaunius, Renginių industrijos asociacijos pagalba ligoninėms, Agnė Grigaliūnienė
Gediminas Jaunius, Renginių industrijos asociacijos pagalba ligoninėms, Agnė Grigaliūnienė / Asmeninio albumo, Renginių industrijos asociacijos ir Luko Griciaus nuotr.

Kaip pabrėžiama pranešime spaudai, renginių industrijos asociacijos valdybos pirmininkas Gediminas Jaunius sako, kad šiuo metu svarbiausia susitelkti ir veikti išvien.

„Renginių industrijos asociacijos nariai dirba galvodami, kaip galime prisidėti prie bendros kovos su COVID-19 viruso sukelta krize. Pradedame nuo, atrodo, paprastų, bet ne ką mažiau svarbių dalykų.

Atsiliepdami į prašymą padėti gauti vienkartinių puodelių ligoninėms, pirmadienį Vilniaus Santaros klinikoms pristatėme 77 tūkstančių vienetų puodelių. Iki šiandien su Vilniaus miesto savivaldybės koordinacine pagalba suorganizavome dar 80 tūkstančių vienkartinių puodelių siuntos pristatymą sostinės ligoninėms.

Visa tai pavyko padaryti aktyvaus asociacijos narių, kuriems esame dėkingi už geranorišką operatyvumą, įsitraukimo dėka. Tai - pirmas mūsų bendruomenės sutelktas veiksmas siekiant padėti medikams, kurie šiuo metu yra svarbiausi kovojant su virusu", – sako kūrybos namų ELITAZ vadovas Gediminas Jaunius.

Renginių industrijos asociacijos komunikacijos departamento vadovė Agnė Grigaliūnienė pabrėžia pagalbos vieni kitiems svarbą.

„Mūsų asociacijos užduotis nėra tik savų interesų gynimas. Dabar laikas visiems daryti, ką galime, todėl ir mūsų asociacijos nariai ieško būdų, kaip padėti. Ta vienybė, kuri dabar juntama bendruomenėje, kai žmonės negaili nei savo laiko, nei turimų išteklių teikia vilties, kad viskas mūsų šalyje bėgant laikui susitvarkys. Šiuo metu svarbu greitas ir tikslus komunikavimas, kad reali pagalba pasiektų tuos, kuriems ji labiausiai reikalinga.

Dėkojame Santaros klinikų personalui, kuris dalinasi informacija apie savo poreikius. Dabar bendraujame su Santaros klinikos vaikų skyriaus personalu, renkame puodelius ir jiems. Jei šiuo metu yra institucijų ar organizacijų, kurios matytų, kaip mes, pasitelkdami savo kompetencijas ir turimus resursus, galime būti naudingi, maloniai prašome kreiptis", – kalbėjo renginių ir komunikacijos agentūros OLIVE vadovė Agnė Grigaliūnienė.

Renginių industrijos bendruomenę vienijanti asociacija primena, kad kviečia prisijungti ir naujus narius, veikiančius renginių organizavimo bei aptarnavimo srityje, taip pat ragina visą bendruomenę dalintis idėjomis, kaip ir kuo kiekvienas galime vieni kitiems padėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius