Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aplinkos ministras Kęstutis Navickas susitiko su Arnoldu Schwarzeneggeriu: „Šiek tiek glamūro“

Aplinkos ministras Kęstutis Navickas gruodžio 12 dieną Paryžiuje vykusiame Vienos planetos aukšto lygmens susitikime išvydo aktorių, buvusį Kalifornijos gubernatorių Arnoldą Schwarzeneggerį.
Kęstutis Navickas ir Arnoldas Švarcenegeris
Kęstutis Navickas ir Arnoldas Švarcenegeris / Asmeninio albumo nuotr.

„Šiek tiek glamūro“, – socialiniame tinkle šmaikštavo nuotrauką su Arnoldu Schwarzeneggeriu paviešinęs K.Navickas. Aplinkos ministras A.Schwarzeneggerį sutiko gruodžio 12 dieną Paryžiuje vykusiame susitikime.

Vienam komentatoriui pasiteiravus, ar ką nors susitikimo metu A.Schwarzeneggeris pasakojo, K.Navickas pakomentavo jo poziciją apie klimato kaitos politiką.

„Sakė, kad D.Trumpo sprendimas pasitraukti iš Paryžiaus klimato kaitos susitarimo yra ne Amerikos žmonių ir tai, kad 70 proc. klimato kaitos mažinimo politikos įgyvendina vietoje t.y. valstijose“, – feisbuke rašė K.Navickas.

15min K.Navickas sakė, kad būti šalia tokių žvaigždžių ir su jomis bendrauti pasisekė pirmą kartą.

„Scanpix“ nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris
„Scanpix“ nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris

„Tame susitikime dalyvavo ne tik A.Schwarzeneggeris – mačiau ir Billą Gatesą, ir kitas pasaulio lygio žvaigždes, tik gaila, kad su jais nuotraukų neturiu. Jų palaikymas šiam renginyje buvo labai svarbus, nes jie telkia ir viso pasaulio, ir Amerikos bendruomenę klimato kaitos politikos klausimais“, – 15min sakė K.Navickas.

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Macrone‘as, pažymėdamas antrąsias Paryžiaus klimato kaitos susitarimo metines, sukvietė apie 100 šalių vadovus, 800 finansinių institucijų, pramonės, savivaldos ir kitų organizacijų atstovus į Vienos planetos aukšto lygmens susitikimą. Jame mūsų šaliai atstovavo aplinkos ministro Kęstučio Navicko vadovaujama Lietuvos delegacija. Būtent čia K.Navickui ir nusišypsojo laimė išvysti visame pasaulyje garsų aktorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius