-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retai viešumoje sutinkama Oksana Pikul: „Dabar visą dėmesį skiriu tik darbui ir šeimai“

Oksana Pikul-Jasaitienė viešumoje – reta viešnia. Vizažo meistrė, atlikėja į renginius ar vakarėlius beveik nebeužsuka, nors pripažįsta, kad dar prieš 10 metų jų kone niekada nepraleisdavo. Visgi dabar prioritetai kiti, ji visa galva pasinėrus į dvi širdžiai mielas veiklas – darbą ir šeimą. Ir dabar ji sako besijaučianti kaip niekada laiminga.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Trečiadienio vakarą Oksana Pikul apsilankė naujo depiliacijos salono „Depiliation VIP“ atidaryme, kur dalijosi savo žiniomis apie grožio puoselėjimą.

Visgi viešuose renginiuose sutikti Oksaną beveik neįmanoma, čia paprastai ji nesilanko. Kaip pati sako, išimtį padaro tik savo bičiulių idėjoms.

„Tiesą pasakius, nesu didelė viešų renginių mylėtoja ar naktinių pasilinksminimų, klubų. Jau kurį laiką, ir pakankamai ilgą laiką, visą dėmesį skiriu savo darbams, vaikelio auginimui“, – 15min kalbėjo O.Pikul-Jasaitienė.

Tačiau, pasak jos, toks požiūris, kitoks prioritetų susidėliojimas atėjo su laiku. Dar prieš 10 metų ji ėjo kone visur, kur buvo kviečiama. Tuomet dar menkai pažintas pramogų pasaulis moterį labai viliojo.

„Visur buvo įdomu, smalsu, visur reikėdavo sudalyvauti, viską pamatyti, susipažinti su naujais žmonėmis. O galiausiai ateina laikas, kai esi daug kur dalyvavęs, ir pagrindinį laiką skiri tik savo darbams, idėjų įgyvendinimui ir šeimai“, – sakė Oksana.

Vizažistė pasakoja, kad šiuo metu jos darbotvarkė yra itin įtempta. Tačiau tai jos nė kiek nevargina, ji tuo visa širdimi mėgaujasi.

„Mano grafikai pilni, galiu tai sakyti drąsiai, nors sako Lietuvoje girtis negalima. Bet aš nebijau pasakyti, kad man darbas sekasi puikiai. Labai džiaugiuosi, kad prieš 14 metų atradau save šitoje srityje, man labai smagu savo didžiąją dalį laiko praleisti būtent darbe. Į darbą kaip į šventę – manau, kad tai yra vienas didžiausių pasisekimų. Man būtent taip ir pasisekė“, – džiaugėsi ji.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Tik štai laiko sau, atitrūkimui nuo rutinos kartais laiko nebelieka.

„Kiti man sako – gali ilsėtis po darbo. Ne, aš ilsiuosi darbe. Mano tikrasis darbas yra namuose su mažyliu. Todėl jei galvojate, kad grįžtu po darbo, pasidedu makiažo šepetėlius, užsikeliu koją ant kojos, įsijungiu serialą ir geriu arbatą, tai tikra ne. Mes su sūnumi drauge plauname šepetėlius, statome pilis, verdam košes, einam maudynių, užsiimame edukaciniais žaidimais... O tas mamos laikas prasideda tada, kai sūnus eina miegoti. Tai būna pakankamai vėlai“, – pasakojo Oksana.

Kol mama sukasi darbuose, sūnus laiką leidžia darželyje. Pasak Oksanos, tai jam labai patinka – net savaitgaliais mamos prašo nuvesti jį ten pas draugus.

Kaip klostosi jųdviejų su Simu Jasaičiu santykiai, Oksana kalbėti nenori – šią temą pasilieka tik šeimoje. Tačiau pripažįsta – jos širdis laiminga.

„Mano širdis visada rami. Kaip gali būti nerami moters širdis, kai ji turi mylimą darbą, mylimą vaikutį, namus, viską, apie ką ji svajoja, ir dar daug daug planų, kurie puikiai pildosi. Tai taip, mano širdis laiminga“, – šypsosi ji.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku

Tiesa, pastaruoju metu viešumoje Oksanos grupė „Naujosios pupytės“ rodėsi retai. Pasak jos, buvo net minčių išsiskirstyti, tačiau galiausiai šią veiklą nusprendė pasilikti.

„Mums neleidžia atsisveikinti – turim užklausų, užsakymų. O dar ir pasišnekėjome su Monika, kad tai mums yra puikus hobis, mes čia leidžiame labai gerai laiką, todėl čia dar tikrai ne viskas“, – intrigavo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius