Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Režisierius Emilis Vėlyvis kuria serialą apie karantiną: pasirodys gerai žinomi aktoriai

Birželio 8 d.vaizdo transliacijų internetu platformos „Go3“ žiūrovai galės pamatyti vieną pirmųjų pasaulyje serialų apie karantiną. Naujas režisieriaus Emilio Vėlyvio 10-ties dalių serialas „Mano meilė karantinas“ nustebins originalia istorija ir garantuos humoro dozę net patiems rimčiausiems.
Andrius Žiurauskas, RImantė Valiukaitė, Audrius Bružas, Mindaugas Papinigis
Andrius Žiurauskas, RImantė Valiukaitė, Audrius Bružas, Mindaugas Papinigis / Vido Černiausko nuotr.

Dabartinių gyvenimo aktualijų įkvėptos nuotykių komedijos po vieną seriją per savaitę pirmieji išvys Lietuvos žiūrovai, o vėliau galės mėgautis ir latviai bei estai.

Pasak režisieriaus E.Vėlyvio, pirmasis jo Lietuvoje kuriamas serialas išsiskirs originaliu scenarijumi ir bus aktualus bet kokio amžiaus žiūrovams.

Serialo filmavimo akimirkos – galerijoje:

„Serialo „Mano meilė karantinas“ didžiausias scenaristas ir kūrėjas buvo pats virusas, karantinas. Jei nebūtų kilusi ši pandemija, nebūtų net minčių kurti šį serialą. Geri tarpusavio santykiai su TV3 Grupe paskatino mane imtis šio intriguojančio projekto, kuris kol kas, mano nuomone, yra unikalus ne tik Baltijos šalių, bet ir viso pasaulio mastu. Filmavimo procesas vyksta, o tema dar vis aktuali, o mes visi joje gyvename“, – kaip karantino apribojimai virto įkvėpimu, dalijasi E.Vėlyvis.

Komiškame nuotykių seriale pagrindinius vaidmenis atliks puikiai pažįstami kino bei teatro aktoriai: Audrius Bružas, Andrius Žiurauskas, Rimantė Valiukaitė. Be to, išvysime ir kviestinius svečius – Mindaugą Papinigį, Donatą Šimukauską, Sakalą Uždavinį, Aldoną Vilutytę ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius