Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rima Antonovienė ryžosi pokyčiams – per kelis mėnesius atsikratė 37 kilogramų

Svarstyklėms perkopus 140 kilogramų žymę, Rima Antonovienė ryžosi svarbioms permainoms. Ir šiandien moteris džiaugiasi kardinaliai pasikeitusiais skaičiais – jai pavyko numesti net 37 kilogramus.
Vidas ir Rima Antonovai
Rima Antonovienė / TV3 nuotr. ir stopkadras

„Jausmas, kai reikia nešioti 140 kilogramų, baisus. Nugarą laužia, paeiti negali. Judi kaip mėsos kalnas. Tos moterys, kurios sako, kad jaučiasi gražios su tokiu antsvoriu, jos tiesiog neturi valios. Aš tada buvau stora ir dabar esu stora, nes sveriu 103 kilogramus, bet tada buvau... Baisu“, – laidoje KK2 antradienio vakarą kalbės R.Antonovienė.

Mesti svorį Rimą pradėjo sureguliuodama mitybą. Anksčiau moteris vienu prisėdimu lengvai sukirsdavo 6 cepelinus, dabar jų nevalgo išvis.

„Maistu raminau stresą. Paguoda buvo lėkštėje“, – neslėpė R.Antonovienė.

LNK nuotr./Rima Antonovienė
LNK nuotr./Rima Antonovienė

Moteris pasakojo, kad kai buvo jauna, jos svoris siekė vos 58 kilogramus, tačiau sutikus Vidą ir pagimdžius jam pirmąjį vaiką, svoris pakilo iki 90 kilogramų. Ir nors pirmąjį kartą moteris sugebėjo atsikratyti antsvorio, po dar kelių vaikų gimimo ji svėrė virš 100 kilogramų ir svoris nekrito.

Rima laikėsi įvairių dietų. Kartą net yra nevalgiusi 2 mėnesius, tik gėrė vandenį su citrina. Moteris sako, kad sunkiausia buvo pirmas 5 dienas, tačiau net ir tokia drastiška dieta nepadėjo jai atsikratyti antsvorio.

Arūno Svelnos nuotr./Vidas Antonovas su žmona Rima
Arūno Svelnos nuotr./Vidas Antonovas su žmona Rima

Atsikračiusi šiek tiek svorio, Rima pradėjo sportuoti ir lankytis pas asmeninį trenerį Šiauliuose, kur sulaukia ir daugiau vyrų dėmesio.

Tačiau seniausias Europos tėvas Vidas Antonovas ramus – Rima myli jį vienintelį ir pas kitus nebėgs, ypač, kad Rima kaip meilės simbolį turi išsitatuiravusi Vido veidą ant savo nugaros.

„Aš tikiu, kad ji niekur neis, matėt, kokią ji tatuiruotę turi su mano veidu. Ji neturi teisės turėti kito vyro. Jeigu bus kitas vyras – lai paišo ragus ant mano galvos“, – sako V.Antonovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius