-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimvydas iš ZIP FM: vietoj plano dalyvauti gimdyme – teigiamas PGR ir saviizoliacija

ZIP FM radijo laidų vedėjas Rimvydas Černiauskas, neseniai ant brangiausio pasaulyje reklamos stendo parašęs žinutę, skirtą gimsiančiai dukrytei Elenai, jos gimime sudalyvauti negalėjo. Dieną prieš gimdymą pasidaręs PGR testą, radijo laidų vedėjas sulaukė teigiamo atsakymo. Vietoje planuoto dalyvavimo gimdyme, Rimvydas buvo priverstas likti namuose.
Rimvydas Černiauskas su mažyle
Rimvydas Černiauskas su mažyle / Asmeninio archyvo nuotr.

„Likęs namuose išsikroviau savo į ligoninę planuotą pasiimti lagaminą, aptvarkiau namus, į Playstation‘ą parsisiunčiau naują žaidimą, įsipyliau viskio taurę, žaidžiau ir laukiau. Bandžiau nukreipti mintis kitur, nes laukti nežinioje labai sudėtinga. Apie dukrytės gimimą pranešė gimdyme dalyvavusi sesė. Gavau pirmąsias nuotraukas klausydamas ZIP‘o būtent tuo metu, kai kasdien prasideda mūsų su Hariu laida. Aplankė didelis džiaugsmas ir pasididžiavimas, o kartu su tuo sekė ir apmaudas, kad negaliu būti kartu“, – pasakojo „ZIP vakarėlio“ vedėjas.

Dar tris dienas naujagime Rimvydas grožėjosi nuotoliniu būdu. Vaizdo skambučiai ne tik leido pasidžiaugti jų meilės vaisiumi, bet ir padėti. Žmonai norint pamiegoti, mažylę akylai per kamerą stebėjo tėtis.

Asmeninio archyvo nuotr./Rimvydo Černiausko mažylė
Asmeninio archyvo nuotr./Rimvydo Černiausko mažylė

„Merginoms grįžus namo kelias dienas buvau izoliuotas atskirame kambaryje, tik retkarčiais ir per atstumą galėjau pamatyti mūsų stebuklą. Jau tada matėsi, kad priešingai nei daugelis socialinių tinklų žvaigždžių, mano dukrytė Elena – daug gražesnė gyvai, nei per kameros objektyvą. Tikru, rūpestingu tėčiu tapau tik pasibaigus saviizoliacijai. Pirmas prisilietimas buvo labai nedrąsus – nors Elena gimė 4,1 kg, tačiau atrodė tokia smulkutė ir gležnutė, kad, rodos, rankose gali sulūžti“, – emocingai pasakojo Rimvydas.

Pasak šviežiai iškepto tėčio, saviizoliacijos pabaiga labiausiai džiaugėsi žmona, pirmomis dienomis jai vienai rūpintis mažyle buvo sunku, ypač dėl miego trūkumo.

„Pirmą naktį, kai aš atsikėliau, pakeičiau sauskelnes ir prabudinau dukrytę, atnešęs ją žmonai pamaitinti iš žmonos išgirdau žodžius „Ar čia Ukrainai?“. Pasirodo, ji sapnavo, kad maitina Ukrainos kūdikius, o tiek mažai miegojus realybė pradeda maišytis su sapnais. Didžiuojuosi, kokią stiprią ir rūpestinga žmoną turiu“, – sakė jis.

ZIP FM radijo laidų vedėjas teigia, kad šiuo metu viskas yra nauja, įdomu bei sunku. Nors ir mėgsta pamiegoti, dabar tam negali skirti daug laiko – dukrytę reikia mankštinti, maitinti kas 2-3 val., o po maisto padėti atsirūgti.

Asmeninio archyvo nuotr./Rimvydas Černiauskas su šeima
Asmeninio archyvo nuotr./Rimvydas Černiauskas su šeima

„Visi šie procesai mums su žmona visiškai nauji, daug ko nemokame, baisu prisidirbti, bet tuo pačiu ir įdomu auginti naują gyvybę. Ateina jausmas, kad su šiuo žmogučiu visą gyvenimą būsime kartu. Suprantame, kad tai - milžiniška atsakomybė, tuo pačiu ir neapsakomas džiaugsmas.“

Rimvydo ir Haroldo Zenkovo duetas – darbo dienomis nuo 16 iki 18 val. per ZIP FM.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius