Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas pasidarė plastinę operaciją: „Niekas jūsų nemylės, kol patys savęs nepamilsite“

Atlikėjas Ruslanas Kirilkinas džiaugiasi permainomis – pagaliau nusprendęs atsikratyti jį kamavusių kompleksų dėl išvaizdos, jis kreipėsi į lazerinės ir estetinės dermatologijos kliniką, kur jam buvo patobulintas smakras ir žandikaulis. Ruslanas įsitikinęs, kad svarbu gerai jaustis ir nepriklausomai nuo lyties būti gražiam ne tik vidumi, bet ir išore.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie savo pokyčius R.Kirilkinas pranešė ketvirtadienio vakarą. „Nebeliko burunduko“, – šmaikštavo jis, žvelgdamas į savo nuotraukas prieš ir po permainų.

Kalbėdamas apie tai, kodėl ryžosi plastinei operacijai, atlikėjas prisipažino, kad jau kurį kompleksavo dėl išvaizdos.

„Mes visi turime kompleksų, absoliučiai visi – nesu sutikęs žmogaus, kuris teigtų kitaip, nebent tuo atveju, kai pameluodavo sakydamas: „Ai, žinok, esu visiškai be kompleksų“... Esu sutikęs daug gražių žmonių, kurie taip pat yra pilni kompleksų, tik vieni su jais gyvena, kiti jų atsikrato savo noru“, – teigė R.Kirilkinas.

Asmeninio albumo nuotr./Ruslanas Kirilkinas
Asmeninio albumo nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Ruslanas troško dailesnių veido bruožų – būtent dėl to ir nusprendė pasitobulinti savo išvaizdą. Tiesa, atskleidė, kad anksčiau nebuvo tikras, ar tam ryšis.

„Niekada negalvojau, kad įveiksiu šį savo nepasitikėjimo ir baimės barjerą ir kreipsiuosi į grožio specialistus, kurie gali man padėti. Kiekvienas žmogus, kaip ir aš, nori save matyti gražų, sveiką, patrauklų ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Žinoma, esame žmonės ir visi grožio sąvoką suprantame savaip.

Visada norėjau gražesnio smakro, ryškesnės apatinės žandikaulio dalies linijos. Prisigalvodavau, žinoma, įvairiausių būdų, kaip nuotraukose ar scenoje atrodyti būtent taip, kaip noriu, kad ir ne su dailiu smakru“, – neslėpė atlikėjas.

Asmeninio albumo nuotr./Ruslanas Kirilkinas
Asmeninio albumo nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Ruslanas patikino, kad viena iš priežasčių, kodėl jis pagaliau kreipėsi į grožio specialistus, buvo ir patobulėjusi medicina, mat pacientams dabar nebereikia kentėti to, ką tekdavo patirti praeityje.

„Nuo pat vaikystės bijau kraujo, operacijų ir pačios ligoninės kvapo, ir esu laimingas, kad šiais laikais galima viso šito išvengti, o norimo rezultato pasiekti ir be visų šių nemalonių dalykų“, – teigė jis.

R.Kirilkinas pasidalijo mintimis ir apie grožio sampratą. Jis įsitikinęs, kad svarbus ne tik vidinis grožis, bet ir išorė. Tačiau visų pirma svarbu patikti ir sau pačiam, o kad tą padarytum, turi susitaikyti arba kažką keisti.

„Aš savo ruožtu noriu tik padrąsinti visus, o ne agituoti savo sekėjus/draugus – niekas kitas taip Jūsų nemylės, kol Jūs patys savęs nepamilsite.

Kalbėdami ir atviraudami apie savo kompleksus, dažniausiai aplinkiniai mūsų nuoširdžiai negirdi, be supratimo ir tiesiog išklausymo. Dažnai sulaukiame aštrios kritikos arba skambių frazių, jog esi graži/gražus ir kam tau viso to reikia?! Išprotėjai?!

Aš turiu savo tvirtą nuomonę, kad žmogus paperka savo vidiniu grožiu ar siela, bet reikia pripažinti, kad pirmasis kontaktas yra akių ir mes nužvelgiame visą žmogaus siluetą...“ – sakė Ruslanas.

Be to, atlikėjas pridūrė, kad nereikėtų vadovautis nuo seno užsilikusiais stereotipais, jog vyrai savo grožiui turėtų skirti mažiau dėmesio. Tai, anot Ruslano, yra visiška nesąmonė: „Revoliucija įvyko jau senokai, pagaliau ir vyrai darosi manikiūrą/pedikiūrą ir atlieka visas kitas dar kažkada anais laikais „moteriškomis“ vadintas procedūras. Grožis neturi lyties.“

Ruslanas ir kitus padrąsino ryžtis trokštamoms permainoms. Atlikėjo teigimu, nereikia klausyti atkalbinėjimų ar kritikos, svarbu klausyti savęs: „Kritiką ir savo nuogąstavimus pasilikite sau, būkite laimingi, atsikratykite savo kompleksų ir pamilkite save iš naujo“, – linkėjo R.Kirilkinas, už ilgai lauktus pokyčius dėkodamas specialistams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius