Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė prisiminė, kai teko įkūnyti Jazzu: „Buvo daug ašarų“

Šou „Muzikinė kaukė“ dalyvei, aktorei Neringai Nekrašiūtei šį šeštadienį teks įkūnyti scenos dievaitę Justę Arlauskaitę-Jazzu. Atlikusi jausmingą kūrinį „Po mano oda“, garsi moteris sužavėjo komisijos narius ir salėje sėdinčius žiūrovus. Eteryje po pertraukos pasirodys ir Rūta Ščiogolevaitė.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Toks stiprus ir emocingas pasirodymas. Neringa, tu mus visus čia salėje sėdinčius kažkur nuskraidinai, įkvėpei mus“, – neslėpė komisijos narys Alanas Chošnau.

Prie Vytenio Pauliukaičio, Livijos Gradauskienės ir Alano Chošnau nuo šio šeštadienio vakaro prisijungs praėjusio sezono nugalėtoja Rūta Ščiogolevaitė. Dainininkė projekto komisijoje pakeis atostogų išvykusią Ingą Valinskienę.

Komisijos pirmininkas V.Pauliukaitis prisiminė, kad būtent įsikūnijimas į Jazzu praėjusiame „Muzikinės kaukės“ sezone Rūtai Ščiogolevaitei atnešė pergalę.

„Man tai buvo pats didžiausias iššūkis, nes aš nejaučiu, nesuprantu ir esu visiškai priešingos prigimties nei Jazzu, – apie svetimą jai stilių kalbėjo Rūta. – Kai pati turėjau ją įkūnyti, buvo daug ašarų, bet ne dėl to, kad aš jos nemėgstu. Nesupraskite manęs klaidingai. Tarp mūsų nėra perbėgusi jokia juoda katė. Tiesiog aš nesuprantu.“

BTV nuotr./Rūta Ščiogolevaitė įkūnijo Jazzu
BTV nuotr./Rūta Ščiogolevaitė įkūnijo Jazzu

„Muzikinės kaukės“ komisijos nare tapusi dainininkė R.Ščiogolevaitė sukritikavo N.Nekrašiūtę dėl judesių, tačiau džiaugėsi pasirodymo visuma. „Buvo labai daug panašumų ir detalių. Tiesiog įdomu žiūrėti“, – sakė ji. Garsi moteris atviravo, kad pasirodymas jai sukėlė daug prisiminimų: „Labai džiaugiuosi, kad nereikėjo į tikrą Jazzu žiūrėti, nes būtų labai sunku.“

Šio šeštadienio „Muzikinėje kaukėje“ Gražvydas Staigvilas įkūnys Freddie Mercury, Dileta virs Laima Žemaityte, Kotryna Juodzevičiūtė – Maria Callas, Paulius Bagdanavičius taps grupės „Bon Jovi“ lyderiu Jon Bon Jovi, Marius Jampolskis virs legendiniu Aleksu Lemanu, Edgarui Lubiui teks nelengva užduotis įsikūnyti į Aliną Orlovą.

Renginių ir laidų vedėjas Žygis Stakėnas įsikūnys į Bobby McFerriną su hitu tapusia daina „Don't Worry, Be Happy“, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė virs Edith Piaf, o Aistė Lasytė su kūriniu „Sukasi ratu“ taps grupės „Naktinės personos“ nariu ir „Muzikinės kaukės“ komisijoje sėdinčiu A. Chošnau.
– netikėti pasikeitimai.

Įsikūnijimų šou „Muzikinė kaukė“ – šeštadienio vakarą 19:30 val. per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius