Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė susilaukė penktojo vaiko: „Jaučiamės labai gerai“

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (38) ant rankų sūpuoja jau penktąją atžalą. Šią žinią 15min patvirtino ką tik vaikelio susilaukusi moteris.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Karolinos Funkienės nuotr.

Kaip praneša 15min, penkta Rūtos Ščiogolevaitės atžala gimė šiandien, gruodžio 10-ąją. Netrukus šią žinią patvirtino ir pati atlikėja.

Atlikėjai gimė dukra. Tiesa, kol kas nėra aišku, ar bus išlaikyta tradicija vaikams suteikti vardus iš A raidės.

„Dar kol kas galvojame“, – 15min sakė Rūta.

Kaip pati komentavo naujienų portalui, ji su ką tik gimusia mažyle jaučiasi puikiai, gimdymas praėjo sklandžiai.

Apie nėštumą dainininkė nevengė kalbėti dar lapkričio mėnesį, savo koncerto Šv. Kotrynos bažnyčioje metu. Moteris ne kartą užsiminė apie tai, jog kritikai jai esą šiuo metu jai siūlo „eiti virti koldūnų“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

„Jeigu turi vaikų, tai jau viskas, tik koldūnus virti“, – publiką juokino ji ir pridūrė esanti tikrai talentinga virėja. Taip pat vienu metu R.Ščiogolevaitė publikai pasiūlė spėti, kelintą mėnesį ji jau yra nėščia.

„8 mėnuo“, – prasitarė ji ir sulaukė plojimų. „Artimiausias tris dainas dar negimdysiu“, – užsiminusi, kad koncertą tokiu metu organizuoti buvo rizikinga, auditoriją prajuokino Rūta.

Rūta Ščiogolevaitė su vyru Rolandu Damijonaičiu jau augina keturis vaikus – sūnus Adomą, Aroną, Agnarą ir dukrą Anabelę.

15min primena, kad R.Ščiogolevaitė ir R.Damijonaitis susituokė 2013 metų birželį Kauno Rotušėje. 2014 metų rugpjūtį porai gimė dukra Anabelė. 2015 metų rugsėjį jiedu susilaukė sūnaus Arono, o jauniausias poros sūnus Agnaras pasaulį išvydo praėjusių metų birželį. Vyriausiasis Adomas – Rūtos ir šokėjo Deivido Meškausko sūnus.

Dainininkė anksčiau yra pripažinusi, kad susilaukti ketvirto vaikelio buvo vyro iniciatyva. Anot Rūtos, sutuoktinis Rolandas visada svajojo apie didelę šeimą.

„Jam reikėjo mane įkalbinėti, paskatinti ir pažadėti gražių dalykų. Ir kol kas pažadus tikrai tęsi. Nors būna, kad reikia priminti“, – 15min sako Rūta. Bet dainininkė pripažino, kad ir pačios asmeninė patirtis, kai augo viena, be brolių ir sesių, turėjo įtakos, tarsi užkrovė didelę atsakomybę išpildyti tėvų lūkesčius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rūta Ščiogolevaitė nustebino kardinaliais pokyčiais – drąsiai nusirėžė plaukus: įvertinkite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius