Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Jasevičiūtė: Vyras be pilvo – lyg butas be balkono, arba Kokias grožio operacijas savo vyrams padarytų moterys?

Anksčiau buvo toks populiarus posakis: „Vyrui užtenka būti gražesniam už beždžionę“. Supraskit, kad vyrui grožis nebūtinas, čia visiškai bobų reikalas. Nes tai „nevyriška“! Tikras vyras tikrai nesiteps veido kremu, prausis tik su muilu ir kartą per mėnesį nelaimingu veidu nueis į kirpyklą.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Laikai pasikeitė. Ir nors dar liko mano anksčiau minėtų vyrų, kurie nesirūpina savo išvaizda, bet jų liko mažuma. Šiuolaikiniai vyrai tikrai prisižiūri ir savimi rūpinasi ne menkiau nei moterys. O svarbiausia – moterys šiais laikais nebemano, kad vyrams grožis nesvarbu, ir nori šalia savęs matyti ne beždžiones, o gražius mylimuosius. Kai kurioms pavyksta – jų vyrai ne tik prisižiūri, bet ir skatina tai daryti savo žmonas. O, va, likusios sėdi namie ir galvoja, kaip čia švelniai tam savo vyrui pasakius, kad tas pilvas jau visai neerotiškas.

Kur link lenkiu? Mes visos mylime savo vyrus, kad ir kaip jie atrodytų, tačiau, jei kas duotų mums laisvę, net neabejokite, mes savo vyrus tikrai paguldytume ant plastikos chirurgų stalo. Netikite? Mes šią savaitę su kolege Silva radijo eteryje tuo įsitikinome. Anonimiškai paklausėme: jei būtų galimybė, ką savo vyrų išvaizdoje pakeistų jų žmonos?

Jei būtų galimybė, ką savo vyrų išvaizdoje pakeistų jų žmonos?

Vyrai ramiai, neleiskite įsišėlti fantazijai. Turiu jus nuvilti, o gal kaip tik pradžiuginti. Nė viena, absoliučiai nė viena, mums parašiusi moteris nepanoro didinti savo vyro pasididžiavimo. Net priešingai, mes gavome du laiškus su moterų pageidavimu jį sumažinti. Viena mūsų klausytoja rašė, kad jos vyro toks didelis, jog ji kas kartą būdama su juo prie jūros jaučia dėl to gėdą, nes TAI matyti per glaudes. Šiaip nupirkus vyrui laisvesnius maudymosi šortus ši problema lengvai išsispręstų. Bet man įdomiau būtų pamatyti, kokia būtų jos vyro veido išraiška, jei jis sužinotų, ką jam padaryti nori jo žmona.

O dabar pereikime prie pakeitimų, kuriuos dažniausiai nori atlikti moterys savo mylimiems vyrams. Kai kurie jų atliekami labai lengvai, net be chirurgų pagalbos.

Labai daug moterų norėtų nuskusti savo vyrams barzdas. Nes negražu, trukdo, smirda (taip, buvo ir toks laiškas!) ir jos nori, cituoju: „Glostyti švelnų savo vyro veidą, o ne šiurkštų ožio kailio kupstą.“ Man asmeniškai tvarkingos vyrų barzdos patinka, bet, panašu, Lietuvoje yra daug moterų, svajojančių apie bučinius be plaukų burnoje.

Kitas labai norimas pokytis, deja, neišsprendžiamas net su gero chirurgo pagalba. Tai – ūgis. Moterys sutikusios savo vyrus įsimyli ir į nieką nekreipia dėmesio. Po kurio laiko jos visgi atsitokėja ir nusprendžia, kad labai norėtų nešioti aukštakulnius, bet negali, nes tampa už vyrą aukštesnės. Todėl joms gimsta slaptas noras savo vyrus paaukštinti. Ir tokių moterų buvo daug. Deja, išeitis yra tik viena – nustoti kompleksuoti ir prisiminti, kad svarbu „ne ūgis, o smūgis“. Be to, jau senokai niekas nebekreipia dėmesio į poras, kuriose moteris šiek tiek aukštesnė už vyrą.

Mes, moterys, esam labai įdomios, mat barzdos mums nepatinka, bet va plaukai aukščiau antakių – svarbūs. Jei galėtume, visus vyrų plaukus nuo viso jų kūno perkeltume ant galvos. Nors aš galvoju, kad „plikiai“ – gražūs. Nemažai mūsų apklaustų moterų savo vyrams plaukus ant galvos atželdintų kuo greičiau.

Važiuojam toliau. Vyrai turėtų krūptelėti, bet, pasirodo, jų žmonos slapčia puoselėja norą įbesti jiems į veidą vieną kitą adatą. „Amžinai susiraukęs, kakta kaip bulvių laukas, visada nepatenkintas“, – tokiais epitetais svaidėsi mūsų damos, teigdamos, kad mielai panaikintų vyrų raukšles porcija botokso.

Metas pereiti prie finalo. Antroje pagal populiarumą geidžiamiausių vyrų pokyčių vietoje – dantys. Ir čia jau aš pritariu visa širdimi. Sugedę, netvarkingi, netiesūs, geltoni dantys nepuošia nė vieno vyro. Graži šypsena suteikia bet kuriam vyrui daug simpatiškumo taškų ir net užmaskuoja kitus trūkumus. Mūsų klausytojos skundėsi: „Mano vyras jau daug metų vaikšto nuskilusiu priekiniu dantimi ir atsisako tvarkytis teigdamas, kad čia jo vizitinė kortelė.“

Nuskilęs dantis gali kitiems parodyti, kad tu neturtingas, apsileidęs tinginys. Tikrai ne kokia vizitinė kortelė. Patikėkite, vyrai, niekam, absoliučiai niekam, nepadarys įspūdžio netvarka burnoje. Taip, eiti pas odontologą baisu, brangu ir kartais skauda. Bet reikia, nes žmonės su gražiais ir tvarkingais dantimis gyvenime pasiekia daugiau ir atrodo geriau.

Na, ir galiausiai pati populiariausia grožio operacija, kurią žmonos darytų savo vyrams, yra paprasčiausias riebalų nusiurbimas. Beveik visais atvejais – nuo pilvo. Kol jūs žaismingai tapšnojate sau per pilvuką vadindami jį „alaus saugykla“ ar „tikro vyro atributu“, jūsų žmonos slapčia svajoja jus užmigdyti, paguldyti ant operacinio stalo ir sukišti riebalų nusiurbimo strypą į jūsų kūną. Ir kai jums jūsų mylimoji švelniai sako „man patinka tavo pilvukas, meškine tu mano“, tai 99 proc. ji jums meluoja nenorėdama užgauti jūsų ego, kuris dar didesnis už patį pilvą.

Aš garantuoju, kad po šio straipsnio gausiu vėl krūvas įsižeidusių vyrų žinučių, kurie bandys apginti savo pilvus ir pasakyti, kad jie seksualūs ir puikūs. Ir bandys aiškinti man, kokia aš nevykusi ir nefaina, nes kitų argumentų tiesiog neturės. Bet geriau savo energiją išnaudokite keliems atsilenkimams. Nepakenks. Mes, moterys, irgi nesame tobulos, bet tai nedraudžia mums norėti šalia savęs matyti tokį vyrą, kurio išvaizda galėtume didžiuotis. Net jei mes ir bijome jiems apie tai pasakyti tiesiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius