Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Skambino mylimoji Živilė papasakojo apie pažintį: „Kalbos, kad jo santuoka iširo dėl manęs, žeidžia“

Saulius Skambinas, kuris anksčiau buvo vedęs garsią dainininkę Kariną Krysko, jau kurį laiką gyvenimą kuria su Živile Barzdaityte, jiedu augina ir dukrą. Šokėjo gyvenime atsiradusi nauja mylimoji pripažįsta – daug kam atrodo, kad būtent ji kalta dėl iširusios Sauliaus santuokos. Vis dėlto pati tokias kalbas neigia.
Saulius Skambinas, Živilė Barzdaitytė su dukra
Saulius Skambinas, Živilė Barzdaitytė su dukra / diamond-photo nuotr.

„Kalbos, kad Sauliaus santuoka iširo dėl manęs – žeidžia, žinoma, žeidžia, ir labai. Man dabar tai yra toks jautrus dalykas, nes žinau, kad tikrai ne dėl mano kaltės, ne dėl mano atsiradimo visa tai baigėsi. Tai baigėsi kur kas anksčiau...“, – LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ pasakojo buvusio šokėjo, dabar visuomenininko Sauliaus Skambino širdies draugė ir dukrytės mama Živilė Barzdaitytė.

„diamond-photo“ nuotr./Krikštynų akimirka
„diamond-photo“ nuotr./Krikštynų akimirka

Pasak moters, pamačiusi Saulių pirmą kartą, ji juo nesusižavėjo.

„Nebuvo taip, kad pamačiau, ir pagalvojau: noriu šito vyro, čia mano svajonių vyras, mano meilė. Reikėjo laiko, labai daug laiko praleisto kartu.

Mus suvedė bendros kompanijos. Į Saulių kaip į vyrą apskritai niekada nežiūrėjau, netgi, pasakyčiau, kad jis nebuvo mano tipo žmogus, juo labiau, turėjo šeimą. Ir tikrai nebuvo, kad jau laiminga šeima, ir štai, lįsiu į tą šeimą ir sugriausiu, kaip čia dauguma mane kaltina...“, – pasakojo Živilė.

Tai – ko gero pirmas toks atviras poros interviu. Prieš metus po ilgą laiką sklandžiusių kalbų spaudą pasiekė žinia – šokėjas Saulius Skambinas ir dainininkė Karina Krysko po beveik dešimties metų santuokos skiriasi.

O šią vasarą Saulius visus nustebino prabilęs, kad jo gyvenime – ne tik nauja, 13 metų jaunesnė širdies draugė, bet ir gimusi dukrytė. Šiuo interviu Saulius sako norintis, kaip sakoma, sudėti likusius taškus, ir kartą bei visiems laikams paaiškinti, kas iš tiesų nutiko jo gyvenime, kad galėtų ramiai mėgautis šeimine laime.

TAIP PAT SKAITYKITE: Saulius Skambinas su mylimąja Živile pakrikštijo dukrą Milą: atsigręžė į senovines tradicijas

TAIP PAT SKAITYKITE: Saulius Skambinas su nauja širdies drauge nebevengia viešumos: renginyje pasirodė su dukra Mila

Žiūrovai pamatys ir prieš pusantro mėnesio vykusią poros dukros Milos krikštynų šventę, surengtą Kaune, Palemone. Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius